Site icon NewsIT

Καμμένος: Δεν θα γίνω πατερίτσα του Σαμαρά και του Βενιζέλου

27.03.2014 | 11:45
Καμμένος: Δεν θα γίνω πατερίτσα του Σαμαρά και του Βενιζέλου

Λάβρος κατά των δύο βουλευτών, Χρ.Γιαταγάνα και Κ. Γιοβανόπουλου, που αποχώρησαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Όποιος αντέχει μένει στο πλοίο, όποιος δεν αντέχει εγκαταλείπει» είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ έκανε λόγο για εκβιασμούς βουλευτών από το παρακράτος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχει γίνει επίθεση στους μισούς βουλευτές μου μέσω του ΣΔΟΕ».

Παραδέχθηκε πάντως, ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει αν οι δύο βουλευτές δέχθηκαν απειλές.

Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα που «φωτογραφίζουν» βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων που προτίθεται να ανεξαρτητοποιηθεί είπε, μεταξύ άλλων: «και 15 βουλευτές να φύγουν, οι ΑΝΕΛ δεν αλλάξουν την ιδρυτική τους διακήρυξη, δεν θα γονατίσουν, δεν θα γίνουν πατερίτσα του Σαμαρά και του Βενιζέλου».

Διέψευσε η Ξουλίδου

Διαψεύδει η βουλευτής Β Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου ότι είναι η τρίτη βουλευτής που θα αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ, μετά την Χρυσούλα Γιαταγάνα και τον Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο.

Με ανακοίνωσή της, η κα Ξουλίδου κατηγορεί όπως λέει τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και τους “καλοπληρωτές ορισμένων μέσων” όπως τονίζει χαρακτηριστικά και δηλώνει πιστή στην ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και οι καλοπληρωτές ορισμένων ΜΕΣΩΝ να σταματήσουν να λασπολογούν και να σπιλώνουν βουλευτές που δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα ψευδώς μεταδίδονται. Τους προκαλώ να ελέγξουν τις «πηγές» τους, γιατί εμένα ποτέ δεν με ρώτησαν, ως όφειλαν να κάνουν.

Δεν εκβιάζομαι και δεν απειλούμαι από κανέναν. Δηλώνω πως παραμένω πιστή στην Ιδρυτική Διακήρυξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και στον αγώνα που δίνουμε μαζί με τον Πάνο Καμμένο, δίνω λόγο στους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν και συνεχίζω να υπηρετώ την πατρίδα μου και την πίστη μου από τον τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, που μου ανατέθηκε – ύψιστη τιμή για μένα.

Για την ιστορία και για να διαλυθεί κάθε υπόνοια, σας ενημερώνω ότι συμμετείχα, όπως ΠΑΝΤΑ, στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, πιστή στο καθήκον μου και στο Κίνημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξουλίδου: Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι φεύγω από τους ΑΝΕΛ

Φυλλορροούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες – Φωτογραφίζουν και τρίτο βουλευτή που είναι έτοιμος να φύγει

Καζάνι που βράζει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες – Στη δημοσιότητα δύο επιστολές της Γιαταγάνα που καρφώνει τον Καμμένο – Ο ρόλος του Τζιτζικώστα στη ρήξη

Καμμένος σε Γιαταγάνα – Γιοβανόπουλο: Είστε αποστάτες – “Μας ευνούχιζες”, απαντούν

Προς Νέα Δημοκρατία οι Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλος; “κλεφτές ματιές” και στο κόμμα του Πολύδωρα…

Ραγδαίες εξελίξεις στους ΑΝΕΛ – Πληροφορίες και για τρίτο βουλευτή που θα ανεξαρτητοποιηθεί – Καταγγέλλει υπονόμευση η Ραχήλ Μακρή

Τρικυμία στους Ανεξάρτητους Έλληνες – Τι απαντά ο Πάνος Καμμένος στην ανεξαρτητοποίηση των δύο βουλευτών

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version