Τρίτη, 30 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Κανονικά στις 22 Ιουνίου ο Γιώργος Καμίνης στα Σκόπια

Κανονικά στις 22 Ιουνίου ο Γιώργος Καμίνης στα Σκόπια
φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ανατροπή δεδομένων στην προγραμματισμένη, εθιμοτυπική, επίσκεψη του δημάρχου Αθηναίων στα Σκόπια. Λίγη ώρα μετά τις πληροφορίες ότι η πλειοψηφία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας τάχθηκε κατά, γίνεται γνωστό ότι ο Γιώργος Καμίνης τελικά θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της πΓΔΜ.

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του δημάρχου Αθηναίων στα Σκόπια, στις 22 Ιουνίου, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, τερματίζοντας ένα μικρό θρίλερ.

Νωρίτερα σήμερα είχε διαρρεύσει ότι ο Γιώργος Καμίνης δεν θα ταξίδευε στην πρωτεύουσα της πΓΔΜ, καθώς η πλειοψηφία των μελών του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας είχε εκφράσει την αντίθεσή της.

Τελικώς, αργά σήμερα το απόγευμα με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Δήμου Αθηναίων άναψε πράσινο.

Γ. Καμίνης: Βαλίτσες για τα Σκόπια

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων αναφέρει τα εξής:

πειδή μία τυπική απόφαση μετάβασης από το Δημοτικό Συμβουλίου ερμηνεύθηκε από συντάκτες δημοσιευμάτων ως ματαίωση του επικείμενου ταξιδιού του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη στα Σκόπια, ο δήμος Αθηναίων διευκρινίζει ότι η επίσκεψη του δημάρχου Αθηναίων, που είναι προγραμματισμένη για τις 22 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Την πρόσκληση στον κ. Καμίνη έχει απευθύνει ο δήμαρχος των Σκοπίων προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 55 ετών από τον καταστροφικό σεισμό του 1963 και την αποφασιστική συμβολή ελλήνων επιστημόνων και ειδικών στην ανοικοδόμηση της πόλης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις