Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Διαπραγματεύσεις – Καραγκούνης: “Εθνική συνεννόηση επίσημα και όχι με ανώνυμες διαρροές”

Πηγή: Eurokinissi.gr
Πηγή: Eurokinissi.gr

Να σταματήσει το παιχνίδι των διαρροών ζητά από την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης με δήλωσή του στην οποία σημειώνει ότι η Εθνική συνεννόηση γίνεται επίσημα και υπεύθυνα. Επίσημα σημαίνει όχι με ανώνυμες διαρροές”.

Ο κ. Καραγκούνης πιο συγκριμένα σχολιάζοντας την πορεία των διαπαραγματεύσεων υποστηρίζει ότι “η Νέα Δημοκρατία ξεκαθαρίζει. Η διαπραγμάτευση και η τελική συμφωνία είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης”

“Το κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών το επιβεβαιώνει Η Νέα Δημοκρατία περιμένει αυτή τη συμφωνία γιατί μέχρι τώρα είδαμε πολλές φορές την καλλιεργούμενη αισιοδοξία να την διαδέχεται η απογοήτευση” συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε ότι “η Εθνική συνεννόηση γίνεται επίσημα και υπεύθυνα. Επίσημα σημαίνει όχι με ανώνυμες διαρροές. Και υπεύθυνα σημαίνει χωρίς ασυνάρτητους υπαινιγμούς και κακοήθειες, όπως αυτές που συνηθίζει ο αμετροεπής κυβερνητικός εταίρος”

“Εάν ο Πρωθυπουργός θέλει ειλικρινά τη συνεννόηση, οφείλει να μαζέψει όσους εξακολουθούν να την τορπιλίζουν. Και αν θέλει τη συμφωνία – το οποίο το ευχόμαστε – πρέπει να μαζέψει τους υπουργούς του, που ανοικτά την αποκηρύσσουν” υπογράμμισε κλείνοντας τη δήλωσή του ο κ. Καραγκούνης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε