Πέμπτη, 8 Αυγ.
34oC Αθήνα

Καραμανλής και Κακλαμάνης θυμίζουν την ένταξη της χώρας στην Ε.Ε. από τον Εθνάρχη

Καραμανλής και Κακλαμάνης θυμίζουν την ένταξη της χώρας στην Ε.Ε. από τον Εθνάρχη

 Τα μηνύματα με νόημα των «γαλάζιων» βουλευτών για τα τριανταέξι χρόνια από την ένταξη της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Τριανταέξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε την ένταξη της  χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε ΕΟΚ και βουλευτές της ΝΔ όπως ο Κώστας Καραμανλής ο νεότερος και ο Νικήτας Κακλαμάνης επέλεξαν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο facebook να στείλουν τα δικά τους μηνύματα με αφορμή τη σημερινή επέτειο.

Ο junior Καραμανλής φρόντισε να τονίσει πόσο επίκαιρη είναι σήμερα η ομιλία του Εθνάρχη για την  υπογραφή της συνθήκης ένταξης της χώρας στην Ε.Ε. Ενώ από τη δική του πλευρά ο Νικήτας Κακλαμάνης αναρωτιέται «για πια Ευρώπη ρε γαμώτο;» πάλεψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

 

Σαν σήμερα, 36 χρόνια μετά. Η ομιλία του Εθνάρχη για την υπογραφή της Συνθήκης Ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ, επίκαιρη όσο ποτέ.https://goo.gl/ZOzYug

Posted by Kostas Karamanlis on Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015



 

Σαν σήμερα το 1979 υπογράφεται η συμφωνία της πλήρους ένταξης της Ελλάδας στην Ε.Ο.Κ. Σήμερα το όραμα του Κωνσταντίνου Κ…

Posted by Νικήτας Κακλαμάνης on Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε