Τετάρτη, 3 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Κασσελάκης για Αυγενάκη: Ο Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο

Κασσελάκης για Αυγενάκη: Ο Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο

Την διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη για την επίθεση εναντίον υπαλλήλου του αεροδρομίου ζητεί με μια ανάρτηση σε σκληρό ύφος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

«Μη διαμαρτύρεστε «41τακατο». Μην κάνεις τη δουλειά σου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» «Διαφωνία και λεκτική ένταση μόνο». Η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει. Εάν δεν υπήρχε το περιστατικό καταγεγραμμένο σε βίντεο κυκλώματος ασφαλείας, όλοι ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της υπόθεσης. Σύσσωμη η ΚΟ θα καταψήφιζε την άρση ασυλίας του βουλευτή τους, αν βέβαια έφτανε ποτέ η υπόθεση στη Βουλή… », αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και συνεχίζει: «Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα υπήρχε ανάλογο περιστατικό και ο ΠΘ δεν θα είχε ήδη αποπέμψει τον αντίστοιχο βουλευτή; Σταματήστε τις χειραγωγήσεις, τα ψέματα και τα «χαστούκια» στον ελληνικό λαό. Τώρα οφείλει ο Κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Και βεβαίως να δεσμευτεί ότι δε θα τον προστατέψει μέσω της ψήφου των βουλευτών του, όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του. Καμία ανοχή».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Κασσελάκη 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις