Πολιτική

Κασσελάκης στη Δράμα: Να παροτρύνουμε τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκλογές των συνέδρων

Στη Δράμα, σε μία συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης απηύθυνε έκκληση για ενδυνάμωση της δημοκρατίας εντός του κόμματος και της κοινωνίας.

Όπως τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «σε αντιδημοκρατικές πρακτικές εμείς απαντάμε με περισσότερη δημοκρατία, με περισσότερη συμμετοχή, και να θέσουμε όλους προ των ευθυνών τους για την ιστορία αυτού του κόμματος.

Άρα, πρέπει να παροτρύνουμε τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκλογές των συνέδρων, όχι για τον αποκλεισμό μου από τη διαδικασία – που είναι παρανοϊκό να μην επιτρέπεται στον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος να κριθεί πάλι στην κάλπη.

Είναι αυτό που λέω «γιατί δεν με αφήνετε να χάσω». Γιατί ξέρουν πολύ καλά πως η κοινωνία γνωρίζει τι έχει γίνει. Εμείς είμαστε δημοκράτες και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη δημοκρατία μέσα στο κόμμα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για τον χώρο του συνεδρίου και τόνισε: «Δεν ξέρουμε καν αν την τελευταία στιγμή θα σας πουν ότι εσείς δεν θα έρθετε, αλλά θα μπείτε ψηφιακά. Θα είστε σύνεδροι δύο ταχυτήτων;

Να κοιτάξουν τους συσχετισμούς μήπως το αναβάλουν. Για μένα δεν είστε κομπάρσοι. Είστε ισότιμα μέλη και είστε πάνω από εμάς. Εγώ υπηρετώ εσάς και αυτό στην πράξη σημαίνει ότι εσείς θα αποφασίσετε στην επόμενη εκλογική διαδικασία που θα γίνει στη χώρα μας το δικό σας ψηφοδέλτιο».

kasselakis

Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στην κατάσταση στη χώρα, λέγοντας: Πώς μπορεί κάποιος με μισθό 900 € να μεγαλώσει δύο παιδιά; Δε γίνεται πλέον, ειδικά όταν έχει διαλυθεί η δημόσια υγεία, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσω από την τσέπη μου για ιδιωτική υγεία. Αυτά είναι ζητήματα τα οποία είναι στο χέρι μας να τα αντιμετωπίσουμε, αλλά πρέπει να εμπνεύσουμε πάνω απ’ όλα ότι είμαστε ένα κόμμα το οποίο αφουγκράζεται την κοινωνία.

Μετά τη Δράμα, η επόμενη και τελευταία στάση της ημέρας ήταν στην Καβάλα, όπου ο Κασσελάκης συναντήθηκε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πολίτες. Στη συνάντηση αυτή, είχε την ευκαιρία να ακούσει τους προβληματισμούς τους και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή