Πολιτική

Κασσελάκης στο Euractiv: Υπάρχει βαθιά δυσπιστία των πολιτών έναντι της κυβέρνησης

Ανάρτηση με βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Euractiv ανέβασε στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.24).

«Η ελληνική μηχανή προπαγάνδας εργάζεται πολύ σκληρά για να εμποδίσει την αλήθεια να φτάσει στα μάτια και τα αυτιά του κόσμου», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και υπογραμμίζει: «Η αλήθεια είναι ότι οι Βρυξέλλες επέκριναν την ελληνική κυβέρνηση για το κράτος δικαίου, τη μεταχείριση της ελευθερίας του Τύπου»

«Υπάρχει στη χώρα μας, μια βαθιά δυσπιστία των πολιτών έναντι της κυβέρνησης. Γι’ αυτό πρέπει πραγματικά να βρούμε έναν νέο τρόπο ώστε οι άνθρωποι να νιώθουν ότι η πολιτική λειτουργεί γι’ αυτούς», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Ο μόνος τρόπος να το αλλάξουμε είναι να είμαστε στην κυβέρνηση και να υλοποιήσουμε τις τεράστιες μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται στη χώρα μας», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης