Πολιτική

Κατά που… πέφτει το Ιράν; Γκάφα Τσίπρα, πάρτυ στο Twitter!

Σε μία ακόμη -και τονίζουμε το ακόμη- γκάφα υπέπεσε ο... διαχειριστής των λογαριασμών του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Twitter. Συμπεριέλαβε το Ιράν στις αραβικές χώρες και κάπως έτσι το Twitter πήρε... φωτιά!

Μόλις 18 λέξεις ήταν αρκετές για να… στοιχειοθετήσουν τη νέα γκάφα στον προσωπικό λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter. Τι έγραφε το μήνυμα; “Οι γεωπολιτικές εξελίξεις δημιουργούν την ευκαιρία να ανοιχτούμε σε χώρες όπως η Αίγυπτος, Ιράν και λοιπές Αραβικές χώρες“.

Tο Ιράν φυσικά δεν ανήκει στις αραβικές χώρες και αυτό ήταν προφανώς αρκετό για τους χρήστες του Twitter, που αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία πως… ζουν και αναπνέουν για κάτι τέτοιες στιγμές, για να ξεκινήσουν το… γλέντι!

Αξίζει ακόμη να ανφέρουμε πως το συγκεκριμένο μήνυμα του πρωθυπουργού το έκανε retweet και ο λογαριασμός του ΣΥΡΙΖΑ!

 

Δείτε μερικά από τα πιο επιτυχημένα tweets για το εν λόγω ζήτημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγρια κόντρα Φάμελλου, Σκέρτσου, Μπακογιάννη και για το e-mail Τριαντόπουλου: «Τί κάνατε όταν το λάβατε;» – «Το επίπεδό σας αδικεί τα 57 θύματα στα Τέμπη»
«Έχετε προαποφασίσει την ενοχή Τριαντόπουλου» είπε παρεμβαίνοντας η Ντόρα Μπακογιάννη. «Λίγη περισσότερη σοβαρότητα, αδικείτε τα θύματα και τα φέρνετε στα μέτρα σας, είναι ντροπή» τόνισε
Η Ντόρα Μπακογιάννη
Το ΕΛΚ υιοθέτησε την Διακήρυξη για την Ευρωπαϊκή Άμυνα που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν τη Σύνοδο της ΕΕ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να διασφαλίσει την ίση μεταχείριση των κρατών μελών που έχουν ήδη επιτύχει με συνέπεια τον στόχο του 2% για αμυντικές δαπάνες
Η συνεδρίαση του ΕΛΚ
Χαμός με Σκέρτσο, Φάμελλο και Τσακαλώτο στη Βουλή: «Εγώ δεν θα καθόμουν με Τσίπρα στο ίδιο τραπέζι το βράδυ εκείνο στο Μάτι» – «Άντε φύγε από εδώ»
Ο υπουργός Επικρατείας έδειξε από το κινητό του τηλέφωνο τη φωτογραφία με την σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο πρώην πρωθυπουργός το μοιραίο βράδυ στο Μάτι
Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος μιλά στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης