Site icon NewsIT

Καταδικάζουν τα κόμματα την επίθεση στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα

08.04.2016 | 15:51
Πηγή φωτογραφιών: Πρώτο Θέμα

Πηγή φωτογραφιών: Πρώτο Θέμα

«Επιθέσεις βίας σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους εργαζόμενους σε αυτά είναι πράξεις απόλυτα καταδικαστέες». Τα παραπάνω τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε ανάρτηση της στοTwitter, με αφορμή την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, με ανάρτησή της στο Twitter καταδίκασε την επίθεση, κάτι το οποίο έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ. «Τέτοιες ενέργειες δεν είναι αποδεκτές και μας βρίσκουν αντίθετους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση για την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

 

Καταδίκη και από Νέα Δημοκρατία

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, για την επίθεση στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζουμε με τον πιο σαφή, τον πιο ισχυρό, τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, τη σημερινή επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.

Τέτοιου είδους πρακτικές αφορούν και πλήττουν την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας».

Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι

Από την Ένωση Κεντρώων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την σημερινή επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας του «Πρώτου Θέματος». Τέτοιες ενέργειες πλήττουν την δημοκρατία αλλά και την ελευθεροτυπία με τον χειρότερο τρόπο. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου δεν κινδυνεύουν από τέτοιες αντιδημοκρατικές και τραμπούκικες επιθέσεις“.

Τέλος, το σχόλιο του Ποταμιού για την επίθεση αναφέρει: “Οι βαριοπούλες και οι κουκούλες είναι μαύρος φασισμός. Όσες κόκκινες μπογιές και αν χυθούν, όσα λόγια και αν ειπωθούν αυτό δεν αλλάζει“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version