Site icon NewsIT

Καταγγελίες για υπόγειες σχέσεις με την τρόικα! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: “Έχουμε και εμείς τους ανθρώπους μας στην τρόικα”

09.07.2014 | 17:37
Καταγγελίες για υπόγειες σχέσεις με την τρόικα! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: “Έχουμε και εμείς τους ανθρώπους μας στην τρόικα”

  Ζήτημα υπογείων σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με την τρόικα θέτει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την τοποθέτηση ενός βουλευτή του κόμματος, Βασίλη Χατζηλάμπρου στη Βουλή.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Άμυνας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όταν ο κ. Χατζηλάμπρου ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχθηκε ότι το κόμμα του γνωρίζει το σχέδιο για το πρόγραμμα εθελουσίας εργαζομένων της ΕΑΣ. 

Αυτό όμως που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ήταν η φράση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μέσα στη Βουλή παραδέχθηκε “έχουμε και εμείς ανθρώπους στην τρόικα”. 

Η φραση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τον ειδικό αγορητή του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τριανταφύλλου να κατηγορεί ευθέως την αξιωματική αντιπολίτευση για διπλή κρυφή ατζέντα και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει τι συζητά με την τρόικα και γιατί δεν δημοσιοποιεί αυτή τη συζήτηση στην ελληνική κοινωνία. 

Παράλληλα, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει εξηγγήσεις στους έλληνες πολίτες και σχολίασε χαρακτηριστικά πως “οι μάσκες έπεσαν”.

Στο θέμα παρενέβη και η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας, Φώφη Γεννηματά η οποία με σαφή διάθεση ειρωνείας, σημείωσε πως ο “ΣΥΡΙΖΑ  έχει ανθρώπους μέσα στην τρόικα και ίσως γι’ αυτό δεν χρειάστηκε να έρθει στο γραφείο μου για να ενημερωθεί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Και γιατί να μην έρθουν οι γονείς των Πυρήνων στην Βουλή; – Μέσα στο κοινοβούλιο είναι εισαγγελείς της χούντας και μαχαιροβγάλτες!

Ανοιχτή ρήξη Μεϊμαράκη – Μαξίμου για τους 120 και το δημοψήφισμα της “μικρής ΔΕΗ” – «Σαν Βαγγέλης λέω ότι δεν πρέπει σέρνεται η κυβέρνηση»

Πολιτικό θρίλερ! Έτοιμος να συγκαλέσει την Ολομέλεια ο Μεϊμαράκης – Αρνείται το Μαξίμου – ΣΥΡΙΖΑ: Εχουμε μαζί μας 120 βουλευτές για το δημοψήφισμα

Τι συμβαίνει ακριβώς μεταξύ Μεϊμαράκη και Μαξίμου;


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version