Site icon NewsIT

Κατάμεστη η Βουλή για τον αγιασμό – Όλα τα βλέμματα στα έδρανα της Χρυσής Αυγής

07.10.2013 | 11:41
Κατάμεστη η Βουλή για τον αγιασμό – Όλα τα βλέμματα στα έδρανα της Χρυσής Αυγής

Δεκάδες βουλευτές ήταν απόντες από τον καθιερωμένο αγιασμό στην Βουλή αλλά θα θεωρεία ήταν γεμάτα. Βεβαίως, τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στα έδρανα της Χρυσής Αυγής, 3 εκ των οποίων έμειναν κενά αφού ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και άλλοι δυο βουλευτές έχουν προφυλακισθεί.

Στα θεωρεία της Βουλής δεν ήταν μόνον συγγενείς βουλευτών, αλλά και πολλοί δημοσιογράφοι ξένων Μέσων Ενημέρωσης με το ενδιαφέρον τους να εστιάζεται στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Στα έδρανα βρέθηκαν τα 15 από τα 18 μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, καθώς ο αρχηγός της Νίκος Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Εύβοιας Γιάννης Λαγός βρίσκονται σε καθεστώς προσωρινής κράτησης στις φυλακές.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι τρείς υπόδικοι βουλευτές, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος έφτασαν μαζί στην Βουλή.

Από τον αγιασμό απουσίαζαν και δεκάδες άλλοι βουλευτές, ενώ είχαν προηγηθεί αυστηρά μέτρα ελέγχου σε όλους στις εισόδους της Βουλής.

Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου Σεραφείμ συνοδευόμενος από μέλη της Ιεράς Συνόδου.

Σημειώνεται ότι ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, όπως ενημέρωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, βρίσκεται στη Σερβία προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Ορθόδοξων Αυτοκέφαλων Εκκλησιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα… όπλα για τον αγιασμό στη Βουλή

«Σπάνε» την ομερτά και «καίνε» βουλευτές – Όπλα και τρόφιμα σε μοναστήρι της Κορίνθου – Αστυνομία και εκκλησία στην υπηρεσία της Χρυσής Αυγής

Κασιδιάρης: λυπάμαι για τη μάνα του Π. Φύσσα αλλά έχουμε και ‘μεις μάνες

Με εντολή Μιχαλολιάκου η δολοφονία Φύσσα – Νέος μάρτυρας “καίει” τον “φύρερ” και τον Κασιδιάρη – “Μας μάθαιναν πως να σκοτώνουμε”

Ποια σκληρά οικονομικά μέτρα περνάνε “πίσω” από τη Χρυσή Αυγή – Τι αφορά στρατιωτικούς

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version