Site icon NewsIT

Καταργείστε όλα τα κρατικά αυτοκίνητα και κερδίστε 350 εκατ. ευρώ

25.02.2015 | 12:40
Καταργείστε όλα τα κρατικά αυτοκίνητα και κερδίστε 350 εκατ. ευρώ

Ε, λοιπόν αν στον τρωικό πόλεμο είχαμε τόσα άρματα όσα κρατικά αυτοκίνητα το ελληνικό Δημόσιο, θα κερδίζαμε τον πόλεμο σε 10 μέρες και όχι σε 10 χρόνια.

Αλλά ας όψεται η τεχνολογία που τότε δεν μπορούσε να κατασκευάσει τόσα πολλά οχήματα.

Βλέπετε τώρα που το επιτρέπει, το Δημόσιο το ξεφτίλισε κυριολεκτικά αγοράζοντας του κόσμου τα αυτοκίνητα. Όχι δεν αναφερόμαστε στη «μπέμπα» των 750.00 ευρώ του Βενιζέλου. Μιλάμε για τις 50.000 περίπου δημόσια οχήματα (ακριβή αριθμό δεν ξέρει κανένας τρομάρα τους) που σουλατσάρουν και οργώνουν τους ελληνικούς δρόμους.

Και να έκανε δουλειά το Δημόσιο να το καταλάβω. Μόνο εμπόδια βάζει αυτό το απερίγραπτο γραφειοκρατικό τέρας.

Και ξέρετε πόσο πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι για το τσάμπα σουλάτσο. Γύρω στα 350 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Ναι, ναι καλά ακούσατε 350 εκατ. το χρόνο.

Να άλλο ένα πεδίο δόξης λαμπρό για περικοπή δαπανών. Κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι υπουργοί ακινητοποιήστε τα λοιπόν για ένα χρόνο όλα και κλείσατε μία τεράστια «τρύπα». Τί; Δεν γίνεται; Τι λέτε μωρέ. Εδώ ο Αγαμέμνονας αναγκάστηκε να θυσιάσει την Ιφιγένεια, οι προκάτοχοί σας πετσόκοψαν μισθούς, συντάξεις και επιδόματα και διστάζετε να καταργήσετε τα κρατικά αυτοκίνητα; Εδώ σας θέλω μάγκες μου να περπατάτε γυμνοί στα κάρβουνα, που λέει και ο λαός.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version