Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Κατερίνα Νοτοπούλου: Δέχομαι χυδαίες επιθέσεις από επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη

Κατερίνα Νοτοπούλου: Δέχομαι χυδαίες επιθέσεις από επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη

Νέες καταγγελίες από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου για επιθέσεις από άτομα που στηρίζουν στον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου δέχεται «χυδαίες επιθέσεις από επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη με προσβολές εις βάρος της προσωπικότητας της και της πολιτικής της στάσης.

Στην ανάρτηση στο facebook τονίζει επίσης πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από γενικόλογες και υποκριτικές καταδίκες.

Αναλυτικά η ανάρτησή της Κατερίνας Νοτοπούλου: «Ακόμα μια φορά δέχομαι χυδαίες επιθέσεις από επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη με προσβολές εις βάρος της προσωπικότητας και της πολιτικής μου στάσης.

Αυτή τη φορά ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από γενικόλογες και υποκριτικές καταδίκες των επιθέσεων αυτών, όπως έπραξε πριν μερικές ημέρες, όταν ανώνυμοι υποστηρικτές του στον βούρκο του Διαδικτύου, χυδαιολογούσαν με μίσος εις βάρος μου.

Αν είναι ο ίδιος εντολέας των επιθέσεων αυτών, μικρή σημασία έχει, καθώς είναι σίγουρα ο ίδιος που μπορεί, αν θέλει, να τις αποτρέψει.
Σε κάθε περίπτωση γνωρίζει καλά ότι όσα του καταλογίζω για τη συμπεριφορά του απέναντί μου είναι απολύτως αληθή.
Και από ότι διαπιστώνω, δεν ήμουν η μόνη που συμπεριφέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους όσους έσπευσαν αυτές τις ώρες να με στηρίξουν.
Οι επιθέσεις δεν με πτοούν. Ίσα ίσα με κάνουν πιο δυνατή να συνεχίσω να υπερασπίζομαι τις αξίες και τις ιδέες μου, να σέβομαι τη συλλογικότητα του κόμματός μας και να αγωνίζομαι με αξιοπρέπεια, δίπλα σε όσες και όσους με έχουν εμπιστευθεί και απέναντι στη στρατηγική της απαξίωσης του πολιτικού χώρου που ο κος Κασελάκης επιχειρεί, αφού απέτυχε παταγωδώς να εκπροσωπήσει».

Δείτε την ανάρτησή της

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις