Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Κατερίνα Νοτοπούλου: Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη

Κατερίνα Νοτοπούλου: Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη

Χείμαρρος ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη και όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με όσα είπε η Κατερίνα Νοτοπούλου που βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεόραση του Mega, η ίδια, όπως και πολλά ακόμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχει υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη είπε πως «πρέπει να παραπεμφθεί στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, γιατί παραβιάζει διαρκώς το καταστατικό του κόμματος».

Επανέλαβε πως «οι λόγοι για να παραπεμφθεί είναι πάρα πολλοί» και συνέχισε λέγοντας πως: «Είναι δυνατόν πρώην πρόεδρος του κόμματος να αναφέρεται από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ως κουκουλοφόρους; Αυτές είναι επικίνδυνες λογικές για τη δημοκρατία». 

Σημείωσε πως κάποιοι έπρεπε να ψηφίσουν τηλεφωνικά «γιατί είναι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και συνδικαλιστές που έπρεπε να βρίσκονται στη ΔΕΘ. Το πρόβλημα είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εισηγήθηκε να γίνει η Κεντρική Επιτροπή την ώρα που θα έπρεπε να κάνουμε αντιπολίτευση». 

 

Σε ερώτηση αν είχε ψηφίσει η ίδια τον Στέφανο Κασσελάκη αρνήθηκε να απαντήσει, ενώ σε άλλο σημείο είπε με δηκτικό τρόπο ότι έπρεπε να πάμε σε συνέδριο όχι σε καλλιστεία.

Eπεσήμανε πως «υπήρχε στοχοποίηση πολλών στελεχών του Χρήστου Σπίρτζη, εμένα, της Όλγας Γεροβασίλη που είχαμε διαφορετική προσέγγιση».

«Έχω στοχοποιηθεί, έχουμε δεχτεί bullying, έχουμε δεχτεί απειλές» είπε.

Τέλος σε σχετική ερώτηση η ίδια απάντησε πως έχει υποστεί bullying από τον Κασσελάκη, λέγοντας πως δεν θα μπει σε λεπτομέρειες γιατί δεν αφορά τον κόσμο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις