Πολιτική

Κατερίνα Παπακώστα: Η νέα υπουργός του Τσίπρα και τα tweets που θέλει να ξεχάσει

Οι σκληρές κουβέντες που είχε εκστομίσει η Κατερίνα Παπακώστα εναντίον της κυβέρνησης της οποία έγινε πλέον μέλος και κατά του ίδιου του πρωθυπουργού, κάνουν τον γύρο των ΜΜΕ. Και όχι άδικα.

Τόσο, που κυβερνητικά στελέχη όπως ο Νίκος Παππάς προσπαθούν να δικαιολογήσουν την απόφαση για την είσοδο της λαλίστατης κατά το παρελθόν κας Παπακώστα.

Η νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, Κατερίνα Παπακώστα στο παρελθόν είχε μιλήσει με πολύ σκληρά λόγια για την κυβέρνηση στην οποία εντάχθηκε από χθες και ειδικά την σκληρή περίοδο του 2015. Αποκαλούσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, Θλιβερό, προκλητικά αμοραλιστή και την κυβέρνηση θλιβερή. Έλεγε μάλιστα ότι ντρέπεται για λογαριασμό όσων τους επέλεξαν… Δυστυχώς, τα γραπτά μένουν και ίσως κάποια από τα παρακάτω tweets, η κα Παπακώστα θα ήθελε να τα ξεχάσει.

papakosta papakosta

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει περιοδείες στην περιφέρεια – Στο επίκεντρο η καθημερινότητα των πολιτών
Ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη ειναι να «ξανασυστηθεί» με τους πολίτες και να επικοινωνήσει το έργο και τις πρωτοβουλίες για τη στήριξη του εισοδήματος και την ελάφρυνση των βαρών των πολιτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1