Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα 2 χάλκινα στην κωπηλασία: Θερμά συγχαρητήρια στον Πέτρο με τον Αντώνη, τη Ζωή με τη Μιλένα

Τα θερμά της συγχαρητήρια εκφράζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στους τέσσερις κωπηλάτες που χάρισαν στην Ελλάδα δύο χάλκινα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Ο Πέτρος με τον Αντώνη και η Ζωή με τη Μιλένα χάρισαν στη χώρα μας δύο χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού», αναφέρει σε μήνυμά της στο Χ (πρώην Twitter) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Ο Πέτρος με τον Αντώνη και η Ζωή με τη Μιλένα χάρισαν στη χώρα μας δύο χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Θερμά συγχαρητήρια και στους τέσσερις λαμπρούς μας κωπηλάτες, μας έδωσαν μεγάλη χαρά.🥈🥈🇬🇷 #Paris2024» αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά τις επιτυχίες των Ελλήνων κωπηλατών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διαμάχη στη Βουλή ανάμεσα σε Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ανδρέα Νικολακόπουλο: «Παρακρατικοί στο συλλαλητήριο» – «Αποδείχτηκαν αντιεξουσιαστές»
«Τους αστυνομικούς ποιος τους χτύπησε;» ρώτησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας με εκείνη να απαντά ότι δεν είδε κανέναν τραυματία άνδρα της ΕΛΑΣ
Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Εθνική Πινακοθήκη: «Ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος άρπαξε βίαια τους πίνακες και τους πέταξε στο δάπεδο» – Εικόνες από την καταστροφή των έργων
Αμετανόητος εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ - «Ξεκρέμασα τέσσερις εικόνες, βέβηλες εικόνες, δυο από αυτές μου ξέφυγαν μόλις πήγα να γυρίσω και έσπασε το τζαμάκι τους»
Εθνική Πινακοθήκη
Μητσοτάκης: «Με τον Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας βάζουμε τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών και διευκολύνουμε τη λειτουργία των ΚΕΠΑ»
«Συγχαρητήρια στο Υπουργείο Υγείας, και στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τις νέες αυτές υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας» γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ιατρική εξέταση