Site icon NewsIT

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα 2 χάλκινα στην κωπηλασία: Θερμά συγχαρητήρια στον Πέτρο με τον Αντώνη, τη Ζωή με τη Μιλένα

02.08.2024 | 15:29
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα 2 χάλκινα στην κωπηλασία: Θερμά συγχαρητήρια στον Πέτρο με τον Αντώνη, τη Ζωή με τη Μιλένα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Ποσειδώνια 2024, στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 (ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI)

Τα θερμά της συγχαρητήρια εκφράζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στους τέσσερις κωπηλάτες που χάρισαν στην Ελλάδα δύο χάλκινα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Ο Πέτρος με τον Αντώνη και η Ζωή με τη Μιλένα χάρισαν στη χώρα μας δύο χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού», αναφέρει σε μήνυμά της στο Χ (πρώην Twitter) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Ο Πέτρος με τον Αντώνη και η Ζωή με τη Μιλένα χάρισαν στη χώρα μας δύο χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Θερμά συγχαρητήρια και στους τέσσερις λαμπρούς μας κωπηλάτες, μας έδωσαν μεγάλη χαρά.🥈🥈🇬🇷 #Paris2024» αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά τις επιτυχίες των Ελλήνων κωπηλατών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version