Πολιτική

Κατέβηκε στους απεργούς στο πεζοδρόμιο ο Άδωνις

Έως τα εξωτερικά σκαλιά του υπουργείου Υγείας κατέβηκε ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης όταν αντιλήφθηκε ότι εργαζόμενοι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) είχαν συγκεντρωθεί στην οδό Αριστοτέλους για να διαμαρτυρηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης