Πολιτική

Καυγάς στη Βουλή με τον Άδωνι και τον Τέρενς Κουίκ

Υπάρχουν δύο βασικές αιτίες για να γίνει η εξεταστική επιτροπή ανέφερε μιλώντας στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι δηλώσεις του επικεφαλής του ευρωπαϊκού σταθμού στήριξης, (EFSF), Κλάους Ρέγκλινγκ, σύμφωνα με τις οποίες το πρώτο εξάμηνο του 2015, υποστήκαμε ζημία 100 δισ. ευρώ και οι δηλώσεις του διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα ότι η ζημία την ίδια χρονική περίοδο υπερβαίνει τα 86 δισ. ευρώ είναι αληθές ή ψευδές; Γιατί δεν θέλετε να έρθετε με τα στοιχεία σας στην επιτροπή και να αντιπαλέψετε; διερωτήθηκε απευθυνόμενος προς την πλευρά της κυβερνητικής πλειοψηφίας ο κ. Γεωργιάδης.

Συνεχίζοντας, καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ ότι «την περίοδο εκείνη ζούσαν σε φανταστικό κόσμο», ενώ αναφέρθηκε προσωπικά στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, λέγοντας, ότι το 2015 διαδήλωνε έξω από την Γερμανική πρεσβεία εναντίον της επίσκεψης Μέρκελ και θεωρούσε τους δανειστές τοκογλύφους, ενώ σήμερα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός δηλώνει σε συνέντευξη, ότι εάν βγούμε στις αγορές θα δανειστούμε ακριβότερα από όσο δανειζόμαστε τώρα.

«Δεν λέτε τίποτε για το εγκληματικό PSI που κατέστρεψε τη χώρα, ούτε για εκείνους που καλούσαν τους πολίτες να πάρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες», απάντησε ο κ. Κουίκ.
 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετά τα πορίσματα για τα Τέμπη η πρόταση δυσπιστίας από το ΠΑΣΟΚ - «Η ατιμωρησία γιγαντώνει την αλαζονεία»
«Όταν κάποιος νιώθει ατιμώρητος, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να αναπτύσσει την τακτική του ανάλογα, ακόμα κι αν υπάρχουν 57 νεκροί» σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Παύλος Μαρινάκης για τα Τέμπη: Δικαιοσύνη απονέμουν οι δικαστές, ούτε τα κόμματα, ούτε οι πανελίστες, ούτε οι σατυρικές εκπομπές
«Διαχωρίζουμε τους πολίτες που απαιτούν και θέλουν δικαιοσύνη, από τα κόμματα που θέλουν εργαλειοποίηση» ξεκαθάρισε ο Παύλος Μαρινάκης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Η Τουρκία στον ΟΗΕ για καταπάτηση δικαιωμάτων «τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη και τα Δωδεκάνησα»
Επιπλέον, η Άγκυρα κατήγγειλε παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και «για τους Τουρκοκύπριους» από τη μη διεθνή αναγνώριση της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου»
Η ελληνική και η τουρκική σημαία