Site icon NewsIT

Κεδίκογλου για τις δηλώσεις Γλέζου στο Newsit: Είναι με 30.000 ευρώ πλούσιο ένα νοικοκυριό;

12.05.2014 | 13:59
Κεδίκογλου για τις δηλώσεις Γλέζου στο Newsit: Είναι με 30.000 ευρώ πλούσιο ένα νοικοκυριό;

Απαντήσεις από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα απαιτεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου όσον αφορά τις δηλώσεις Γλέζου στο Newsit ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί κόκκινη γραμμή στο εισόδημα τα 30.000 με 40.000 ευρώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι οι θέσεις αυτές δεν υπάρχουν στις προγραμματικές εξαγγελίες του κόμματος και ο κ. Κεδίκογλου με νεα ανακοίνωσή του, ζητεί να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας!

Ο κ. Κεδίκογλου στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Με παρέμβαση που αποκαλύπτει το NEWSIT, ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, προσδιόρισε ότι o «εσωτερικός αναγκαστικός δανεισμός», που θα χρηματοδοτήσει το πρόγραμμά τους, αφορά εισοδήματα από 30.000 Ευρώ ετησίως. Σε αυτό το ποσό εκτίμησε ο κ. Γλέζος την έννοια του «πλούσιου» νοικοκυριού!
Η θέση αυτή αποτελεί προφανώς κεντρική θέση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί εδώ και μέρες δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αποδοκιμασία από τον (κατά τα άλλα λαλίστατο) κ. Τσίπρα.
Η ένοχη σιωπή του κ. Τσίπρα, επιβεβαιώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει συνειδητά την αποσταθεροποίηση της Ελληνικής οικονομίας…»

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, όταν ρωτήθηκε ποιό θα είναι το όριο, ο κ. Γλέζος είχε πει στο newsit:

«Εμείς λέμε ότι θα υπάρχει φορολογία μόνο στο εισόδημα. Η κόκκινη γραμμή στο εισόδημα είναι επειδή με ρωτάτε 30.000 ευρώ; Να πω 40.000;»

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον κ. Κεδίκογλου:

Σε κανένα από τα προγραμματικά κείμενα και τις επεξεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει η θέση για αναγκαστικό “εσωτερικό δανεισμό”, αλλά για ένα δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, που θα φορολογεί τον μεγάλο πλούτο και το κεφάλαιο. Θα συστήναμε επίσης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο να βρει άλλη ασχολία από το να διαστρεβλώνει τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου. Είναι εξοργιστικό αυτοί που έχουν φτωχοποιήσει τον ελληνικό λαό, έχουν φορτώσει τα νοικοκυριά με δυσβάσταχτα χρέη και αφήνουν στο απυρόβλητο τις οff shore και τους μεγαλοεπιχειρηματίες να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτά που οι ίδιοι κάνουν.

Υ.Γ. Είναι η δεύτερη εβδομάδα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έχει σχολιάσει τις δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Κύρτσου για τον “διαπλεκόμενο ” κ. Σαμαρά και για το “ψεύτικο πλεόνασμα”.

Ο κ. Κεδίκογλου ανταπάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ:

Να μας απαντήσει, επιτέλους, ο κ. Τσίπρας: Αποδοκιμάζει ναι ή όχι τις απαράδεκτες αυτές προτάσεις για την ελληνική οικονομία; Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα 30.000 έβαλε ο Γλέζος το όριο του εσωτερικού δανεισμού!

Πόλεμος ανακοινώσεων για τις δηλώσεις Γλέζου – Συνέχεια δίνουν Κεδίκογλου και Σκουρλέτης

Βενιζέλος: Όλοι ντου για να βγούμε από την κρίση

Γλέζος: Οι φτωχοί θα κάλυπταν το δάνειο εαν υπήρχε ανάγκη

Σάλος από τις δηλώσεις Γλέζου για κατασχέσεις καταθέσεων για εισοδήματα των 100.000 ευρώ – Παρέμβαση Σαμαρά: Ευτυχώς ο κόσμος δεν τους παίρνει σοβαρά

Άγρια κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ από τη δήλωση Γλέζου για εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό

Κεδίκογλου κατά Γλέζου: Θα κάνουν δήμευση καταθέσεων

Γλέζος: Συνεργασία με ΝΔ – ΠΑΣΟΚ αν μετανιώσουν για τα μνημόνια

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version