Πολιτική

Κεδίκογλου: Η Ελλάδα θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της

Για σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα έκανε λόγο ο Σίμος Κεδίκογλου και πρόσθεσε οτι “έχουμε αποδείξει ως είμαστε αποτελεσματικοί”.

Ο κυβερνητικος εκπρόσωπος, Σίμος Κεδικογλου, αναφερόμενος στις διαπραγματευσεις με την τρόικα, δήλωσε ότι οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται και πως είναι μια σκληρή διαβούλευση. Πρόσθεσε: «…αλλά έχουμε αποδείξει ότι είμαστε αποτελεσματικοί.

Η Ελλάδα θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και στη συνέχεια αναμένεται η υλοποίηση των συμφωνηθέντων στο Eurogroup του Νοεμβρίου του 2012».

Διαβάστε

Αντάρτικο της κυβέρνησης κατά της τρόικας

”Η τρόικα πέτυχε, χωρίς αυτήν η Ελλάδα θα είχε πτωχεύσει”

Απειλή Σόιμπλε: δεν θα δώσουμε χρήματα στην Ελλάδα με το ζόρι

Άγριος καυγάς Μητσοτάκη – Λαφαζάνη – «Είσαι υπάλληλος της τρόικας!»

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε η μάχη για την πρόταση δυσπιστίας: Η στρατηγική του Μαξίμου απέναντι στην αντιπολίτευση, τα μηνύματα Μητσοτάκη
Πυρά Μητσοτάκη στα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι επιχειρούν να μετατραπεί το «τραύμα των Τεμπών» σε «σημείο διχασμού και φτηνό πολιτικό σύνθημα»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση στην Ολομέλεια της Βουλής