Site icon NewsIT

Κεδίκογλου: Ο Λαφαζάνης είναι ΣΥΡΙΖΑ ή αρχηγός ενός άλλου κόμματος εντός ΣΥΡΙΖΑ;

09.02.2014 | 17:59
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η κυβέρνηση με αφορμή συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ειδικότερα, με αφορμή τη συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην εφημερίδα “Realnews”, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει στην εν λόγω συνέντευξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει κυβερνητική συνεργασία αποκλειστικά με το ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ότι τάσσεται κατά των πλεονασμάτων και κατά των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών και ότι το ‘στρογγύλεμα’΄των θέσεων του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ από στελεχη του κόμματός του δεν αποτελεί κεντρική επιλογή αλλά προσωπικές σχέσεις αυτών των στελεχών.

“Ο κ. Λαφαζάνης είναι τελικά ΣΥΡΙΖΑ ή αρχηγός ενός άλλου κόμματος εντός ΣΥΡΙΖΑ”

“Ο κ. Λαφαζάνης είναι τελικά ΣΥΡΙΖΑ ή αρχηγός ενός άλλου κόμματος εντός ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί δεν είναι δυνατόν τέτοιες εξωφρενικές απόψεις περί “οικονομίας και ελλειμμάτων” και “κυβέρνησης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ” να αποτελούν θέσεις οποιασδήποτε υπεύθυνης αντιπολίτευσης”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λαφαζάνης: Δεν είπα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει πρόγραμμα ούτε επιτέθηκα στον Τσίπρα

Πρώτη δύναμη των ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ – “Θα πάρει 31,5%” εκτιμούν οι Γερμανοί – Ανάμεσα στους “επικριτές της Ευρώπης” ο Αλέξης Τσίπρας

Οι σύμμαχοι που κέρδισε ο Τσίπρας την τελευταία μέρα στη Ρώμη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version