Site icon NewsIT

Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογεί την τρομοκρατία

24.01.2014 | 12:48
Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογεί την τρομοκρατία

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, λέγοντας ότι στελέχη του προχωρούν σε απαράδεκτη δικαιολόγηση τρομοκρατικών ενεργειών

«Θέλω να πιστεύω ότι η συντριπτική πλειονότητα του πολιτικού κόσμου είναι αποφασισμένη να υψώσει αυτό το φραγμό. Δεν υπαρχει κατανοητή βία», είπε ο κ. Κεδίκογλου.

«Ατάκες του στυλ ”ραντεβού στα Γουναράδικα” δεν είναι δυνατόν να ακούγονται», είπε αναφερόμενος στη φράση που είχε πει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

«Η τρομοκρατία είναι απειλή για την κοινωνία μας ο φραγμός απέναντι της πρέπει να είναι ομόθυμος, θα ήθελα να μην άκουω απαράδεκτα πράγματα όπως ότι οι τρομοκρατικές πράξεις έχουν πολιτικό υπόβαθρο ή είναι πολιτικές πράξεις οι τρομοκρατίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την τρόικα είπε: «Οι εκπρόσωποι των δανειστών μας δεν χρειάζεται να είναι εδώ για να συνεχίσουμε τις διαβουλεύσεις».

Για το θέμα της “εξαφάνισης” του Χριστόδουλου Ξηρού είπε:  «Δεν υπάρχει ενδοκυβερνητική διάσταση, υπάρχει κοινή διαπίστωση ότι το σύστημα χορήγησης αδειών πρέπει να αλλάξει. Δικαιούται άδειας κατά συρροήν δολοφόνος, ή παιδεραστής; Οποιοσδήποτε βαρυποινίτης που έχει πιθανότητες εκ νέου τέλεσης αδικημάτων δικαιούται αδείας; Η κραυγή της μητέρας του Αξαρλιάν δεν πρέπει να μας συγκλονίσει όλους;»

«Διδασκόμαστε από αυτό που συνέβη», είπε ο Σιμος Κεδίκογλου, σημειώνοντας ότι η ελληνική αστυνομία κάνει τα πάντα για να εντοπίσει τον Ξηρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριο επεισόδιο στην Βουλή! Ζαρούλια σε Αθανασίου: “Είσαι αληταράς!”

Στουρνάρας: “Δεν ζητούν νεα μέτρα. Διαπραγματευόμαστε”

Μεγάλοι πολιτικοί άνδρες: Κόντρα 2 βουλευτών για το ποιός έχει αρμέξει πιο πολλά αρνιά!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version