Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Κεχαγιά: Ο Κασσελάκης καλεί τον Μητσοτάκη σε debate όπου θέλει με όποιους θέλει

Κεχαγιά: Ο Κασσελάκης καλεί τον Μητσοτάκη σε debate όπου θέλει με όποιους θέλει

Μόλις μερικά 24ωρα πριν από τις ευρωεκλογές, το μπρα ντε φερ ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, με αιχμή το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη και με τη Βούλα Κεχαγιά να καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε debate με τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Επειδή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπονόησε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου, καλούμε σήμερα τον κ. Μητσοτάκη σε debate με τον Στέφανο Κασσελάκη ούτως ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα», ανέφερε σε δήλωσή της γ εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά.

«Σε όποιο μέρος θέλει, όποτε θέλει μέχρι την Παρασκευή και με όποιον ή όποιους δημοσιογράφους ο ίδιος επιθυμεί», σημειώνει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει: «Και τότε θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που αφορούν: την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών αρχηγών, το πώς αμείβεται ο κ. Γκρίνμπεργκ, ποιες είναι οι συμβάσεις που έχει υπογράψει με τη ΝΔ και ποια είναι τα τιμολόγια που έχουν βγει για την αμοιβή του και φυσικά για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ακρίβεια και τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.
Στη διάθεσή τους».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις