Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση αδυνατεί να διαπραγματευτεί για τα κόκκινα δάνεια

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Καραμανλικής Δεξιάς - Ακροδεξιάς τροφοδοτεί με τις επιλογές της, το έλλειμμα αξιοπιστίας της χώρας», ανέφερε ο Φίλιππος Σαχινίδης, γραμματέας του Τομέα Οικονομικών Κινήματος Αλλαγής, για τη σημερινή απόφαση του Eurogroup.

«Ενώ η αυστηρή εποπτεία συνεχίζεται, η κυβέρνηση αδυνατεί να διαπραγματευτεί μείζονα ζητήματα όπως το θέμα της επίλυσης των κόκκινων δανείων και να διασφαλίσει την προστασία της πρώτης κατοικίας των νοικοκυριών που έπληξε η κρίση. Η κυβέρνηση αυτή βλάπτει σοβαρά τη χώρα και τους πολίτες» αναφέρει ο κ. Σαχινίδης.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές για ΠΑΣΟΚ: Όταν μιλούν για «κατήφορο χυδαιότητας και τοξικότητας» να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη
«Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναμάσησε τα ίδια fake news που ακούστηκαν από την ηγεσία του κόμματός του και τα οποία απαντήθηκαν πλήρως από τον πρωθυπουργό»
Το Μέγαρο Μαξίμου
Κυριάκος Μητσοτάκης σε Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Έχετε αφήσει το δικό σας ξεχωριστό και διακριτό αποτύπωμα
Στην τελευταία τους συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός και η απερχόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησαν ο ένας τον άλλον για τη συνεργασία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου