Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: «Σε τραγική κατάσταση οδήγησε την ΔΕΗ η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ακροδεξιάς»

Σαφείς αιχμές για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αφήνει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ για τις ραγδαίες εξελίξεις στην ΔΕΗ.

«Τα σημερινά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν την τραγική κατάσταση στην οποία οδήγησε την ΔΕΗ η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ακροδεξιάς, με κίνδυνο για την ίδια την επιχείρηση και για την Οικονομία», σχολίασε το ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος.

Τι λέει το ΚΙΝΑΛ για την ΔΕΗ

Στην ανακοίνωσή του για τις εξελίξεις στην ΔΕΗ, το ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει ότι «μόνο ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός και οι ανεύθυνοι υπουργοί του θα εκχωρούσαν σε ιδιωτικά συμφέροντα, χωρίς Αντάλλαγμα, το 50% των πελατών της ΔΕΗ, δηλαδή το 50% των εσόδων και κερδών της».

Επίσης, σημειώνει ότι «οι εμβαλωματικές λύσεις που επιχειρούνται δεν προσφέρουν διέξοδο και δεν θα απαλλάξουν από τις ευθύνες τους τους υπαίτιους για την απαξίωση της ΔΕΗ. Η αξία της εξαϋλώθηκε μέσα στα 5 αυτά χρόνια (από τα 2,5 δισ. το 2014, στα μόλις 300 εκ. ευρώ σήμερα)».

«Το Κίνημα Αλλαγής έχει δεσμευθεί ότι θα στηρίξει λύση για την ΔΕΗ, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα του ενεργειακού συστήματος της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ