Πολιτική

ΚΚΕ: Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στο συνεργείο του OPEN

«Απολύτως καταδικαστέα» χαρακτηρίζει την επίθεση τραμπούκων στο συνεργείο του OPEN που καλύπτει τις φωτιές στην Αττική το ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωσή του, ζητά από την κυβέρνηση να βρει και να τιμωρήσει τους δράστες, αλλά και να ερευνήσει τις καταγγελίες που αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έβλεπαν και δεν έκαναν τίποτα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Απολύτως καταδικαστέα βίαιη επίθεση στους δημοσιογράφους και το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN που καμία σχέση δεν έχει με τη δικαιολογημένη οργή κι αγανάκτηση των πληγέντων.

Η κυβέρνηση οφείλει να εξακριβώσει και να τιμωρήσει τους δράστες, αλλά και να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες σχετικά με την ‘αδράνεια’ των αστυνομικών που ήταν παρόντες στο συμβάν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1