Site icon NewsIT

“Κλείδωσε” ο Θ. Φορτσάκης επικεφαλής στο επικρατείας της ΝΔ; – Μετεγγραφές και καραμπόλες

09.01.2015 | 07:05
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με επικοινωνιακούς στόχους αλλά κινήσεις που σε τοπικό επίπεδο μπορούν να κάνουν τη διαφορά τα κόμματα συνεχίζουν τις μετεγγραφές ονομάτων, με τις καραμπόλες ενόψει εκλογών να προκαλούν εκπλήξεις, όχι πάντα θετικές, ακόμη και στα ίδια τα στελέχη τους.

Όλα δείχνουν πλέον ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο ο πρύτανης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θόδωρος Φορτσάκης.Η είδηση, δεν έχει ακόμη επίσημα επιβεβαιωθεί, προέκυψε μέσα στη νύχτα.

Ήδη από χθες η Νέα Δημοκρατία είχε ξεκινήσει τις εκπλήξεις με τις μετακινήσεις Γκερέκου και Οικονόμου από ΠΑΣΟΚ και (πρώην) ΔΗΜΑΡ αντίστοιχα, ενώ ο κύκλος φαίνεται να μην έχει κλείσει ακόμη καθώς “παίζει” και το όνομα του κ. Χατζημαρκάκη

Στον ΣΥΡΙΖΑ παίζουν 3+1 ονόματα. Κάπως έτσι οι κ. Βουδούρης και Παραστατίδης θα είναι, όπως όλα δείχνουν στα ψηφοδέλτια στην Β’ Αθήνας και το Κιλκίς αντίστοιχα για τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Θ. Τζάγκρη σε εκείνο του νομού Πέλλας. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Ρ. Μακρή απ’ τη νύχτα χθες τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι. Η κ. Μακρή θα είναι τελικά υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το που.

Το Ποτάμι κέρδισε επτά πρόσωπα καθώς στην… κύτη του έσπευσαν οι κ. Ψαριανός, Τατσόπουλος, Λυκούδης και Δανέλλης, αλλά και οι κυρίες Δρέττα, Λυμπεράκη και Ποδηματά.

Οι μετακινήσεις αυτές ωστόσο δεν ήταν εύκολες, ειδικά για όσους βρίσκονται ήδη εντός των κομμάτων που βλέπουν συσχετισμούς να αλλάζουν και έτσι υπάρχουν αντιδράσεις που … θα δούμε που θα οδηγήσουν.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version