Site icon NewsIT

Κόλαφος η Έλενα Ακρίτα κατά της Κατερίνας Παναγοπούλου για το ντύσιμο της στο Προεδρικό Μέγαρο

25.07.2024 | 11:55
Κόλαφος η Έλενα Ακρίτα κατά της Κατερίνας Παναγοπούλου για το ντύσιμο της στο Προεδρικό Μέγαρο

Αρνητικά σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, τόσο τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, όσο και όσους βρέθηκαν σε αυτή. Η ίδια έστρεψε τα βέλη της και κατά της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου, λέγοντας, μάλιστα, ότι δεν γνωρίζει ποια είναι.

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε για την Κατερίνα Παναγόπουλου: «Δεν ξέρω ποια είναι, αλλά λογικά τη ντύνει η υπέρκομψη Μαρέβα. Η πετσετούλα στο μπούστο συνδυάζεται τέλεια με το ασορτί τραπεζομάντηλο στη φούστα.

Όμορφη πινελιά η χρυσή τσάντα από έναν αρραβώνα που άφησε εποχή το 2012 στην Άνω Πεσκανδρίτσα και βίντατζ πέδιλα της Μάρθας Καραγιάννη από το κάτι να καίει».

Όταν την ενημέρωσαν ότι πρόκειται για τη δημοσιογράφο επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Facebook: «Όταν δημοσιογράφος (όπως μαθαίνω τώρα, δεν βλέπω ποτέ ειδήσεις στο Μεγκα) φοράει κάθε χρόνο αποκλειστικά και μόνο τα ρούχα που σχεδιάζει η γυναίκα του πρωθυπουργού, τότε υπάρχει πολιτικό θέμα κι αφορά στην αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία της. (Αν είχε διευθυντή τον Λέοντα Καραπαναγιώτη θα τής έκανε δριμείες παρατηρήσεις. Αλλά αυτές οι εποχές περάσανε…)».

Και συνέχισε: «Κι αυτό γιατί στην συγκεκριμένη δεξίωση εκπροσωπεί – και δη στη γιορτή της Δημοκρατίας – το Μέσον στο οποίο εργάζεται κι όχι τον εαυτό της. Στη ζωή της μπορεί να φοράει ό,τι θέλει και κανείς δεν έχει δικαίωμα να την κρίνει».

«Εγώ βλέπετε, διδάχτηκα δημοσιογραφία από μεγάλους Δασκάλους όπως ο Γιάννης Καψής, ο Λέων Καραπαναγιώτης, ο Αλέκος Φιλιππόπουλος, ο Γιώργος Ρωμαίος κ.α. Άγνωστα ονόματα για σας, φωτεινοί φάροι για μας. Είχαμε την Ελένη Βλάχου της Καθημερινής, είχαμε τον Σεραφείμ Φυντανίδη στην Ελευθεροτυπία» συμπλήρωσε.

«Οι περισσότεροι πετσωμένοι που “δημοσιογραφούν” σήμερα δεν θα περνούσαν ούτε το κατώφλι ιστορικών εφημερίδων. άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά» επέμεινε.

«Όσο για το αισθητικό σκέλος, όχι δεν μου αρέσει καθόλου, και ναι αγαπημένος μου σχεδιαστής είναι ο Βασίλης Ζούλιας απλώς τα ρούχα του είναι πολύ ακριβά. Καθένας με την αισθητική του. Και κάτι τελευταίο – γιατί το άκουσα κι αυτό. Δεν ζηλεύω τα νιάτα της. Τα δικά μου ζηλεύω».

Δείτε τις αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα:

H δεύτερη ανάρτηση

 

Μέχρι στιγμής η Κατερίνα Παναγοπούλου δεν έχει απαντήσει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version