Πολιτική

Κομισιόν: Εφικτή η συμφωνία στο Eurogroup για την Ελλάδα

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ πως η ψήφιση του Μνημονίου είναι αρκετή για να ανοίξει το δρόμο για την πρώτη δόση στην Ελλάδα, η Κομισιόν στέλνει μήνυμα... συμφωνίας στο Eurogroup.

Θετικό σήμα ως προς την τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων χαρακτήρισε την απόφαση της Βουλής, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ταυτόχρονα, εκτίμησε ότι είναι εφικτή η επίτευξη συμφωνίας σήμερα στο Eurogroup για το νέο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, ύψους 85 δισ. ευρώ.
 
“Θεωρούμε ενθαρρυντική την τελεσίδικη ψήφο του ελληνικού κοινοβουλίου σήμερα το πρωί και έχουμε την πεποίθηση ότι ένα θετικό αποτέλεσμα είναι απολύτως εφικτό κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup”, τόνισε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Επίσης, δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ