Σάββατο, 28 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Ξεπέρασε τον Σαμαρά – Καρφιά για τις ερωτήσεις

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου

Κάθε tweet (και έκανε πολλά) “φαρμάκι” και… “μαχαιριά” για τον Αλέξη Τσίπρα. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ήταν δυνατόν να αφήσει τίποτα απ’ όσα είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη στην ΕΡΤ να πέσει κάτω. Και το… ανέβασε στο twitter.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής και μέχρι τον Σεπτέμβριο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως κάνει και λέει ό,τι και ο Αντώνης Σαμαράς, άφησε αιχμές πως λέει πράγματα που θα έλεγε και η Χρυσή Αυγή και πως χρησιμοποίησε την ΕΡΤ.

Όχι πως δεν έλειψαν τα καρφιά για το ύφος και το είδος των ερωτήσεων, ενώ έκανε ακόμη και… υποδείξεις για τις ερωτήσεις που θα έπρεπε να υποβληθούν στον πρωθυπουργό.

«Κυβέρνηση τετραετίας έλεγε και ο Α. Σαμαράς. Κυβέρνηση τετραετίας έλεγε και ο Αλέξης Τσίπρας πριν από τον Σεπτέμβρη» ήταν το πρώτο… καρφί και στη συνέχεια άρχισαν να πιο… σκληρά, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως εξυπηρετεί τα συμφέροντα της διαπλοκής! «Καταλάβαμε ότι ο πρωθυπουργός έχει προετοιμαστεί για το προσφυγικό αλλά ο ρόλος του δημοσιογράφου δεν είναι support» έγραψε επίσης, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις ερωτήσεις που τέθηκαν στον κ. Τσίπρα.

Ο οποίος, όπως tweet-αρε, «συγκρίνει τον εαυτό του με Μητσοτάκη κ Καραμανλή. Κ αυτοί κυβέρνησαν με 151. Προσεχώς με Σαμαρά». «Δεν έχει πρόβλημα με τη Frontex, δεν ξέρει τι έγινε παλιότερα στο Φαρμακονήσι! Να τον χαίρονται οι σημερινοί του σύμμαχοι», συνέχισε και στη συνέχεια… “περιέλαβε” ακόμη περισσότερο τους δημοσιογράφους!

«Και υπεράσπιση στη Μέρκελ. Ασχολίαστη και αυτή από τους έκθαμβους ερωτώντες. Κρίμα που τόσοι πάλεψαν για αχειραγώγητη ενημέρωση», έγραψε και έκλεισε την… κριτική της με ακόμη μια… μαχαιριά: «Το αποψινό θέαμα ξεπέρασε την ξετσίπωτη προεκλογική συνέντευξη Σαμαρά επί ΝΕΡΙΤ».

Tweet Νο1

Tweet Νο2

Tweet Νο3

Tweet Νο4

Tweet Νο5

Tweet Νο6

Tweet Νο7

Tweet Νο8

Tweet Νο9

Tweet Νο10

Tweet Νο11

Tweet Νο12

Tweet Νο13

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε