Πολιτική

Κοντονής: Φρίκη και αποτροπιασμός για την επίθεση στον Μπουτάρη

Την καταδίκη του για τον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη το απόγευμα του Σαββάτου (19.05.2018) στην Θεσσαλονίκη εξέφρασε και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Ο κ. Κοντονής τόνισε πως η επίθεση αυτή προκαλεί οργή και αποτροπιασμό σε κάθε δημοκρατικό πολίτη, όπως και κάθε “χειροκρότημα” σε αυτήν τη συμπεριφορά.

Παράλληλα αναφέρει πως καθήκον της πολιτείας είναι να βρει και να συλλάβει και τους δράστες αλλά και όσους επιδοκιμάζουν τέτοιες πράξεις.

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού

«Οργή και αγανάκτηση σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες προκαλεί η βίαιη επίθεση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Όμως φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η δημόσια επιδοκιμασία της απάνθρωπης αυτής συμπεριφοράς. Η σύλληψη και η τιμωρία των δραστών της επίθεσης καθώς και η δίωξη όσων δημόσια επιδοκιμάζουν τέτοιες πρακτικές είναι καθήκον της Πολιτείας».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Στυλιανίδη που έχασε τη μητέρα του - Η συγκινητική ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας
«Όλα όσα με έμαθες με το απλό και σεμνό σου παράδειγμα δεν μου τα έμαθαν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια του κόσμου όπου με έστειλες» συγκινεί ο υπουργός Ναυτιλίας
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης στην Ολομέλεια της Βουλής