Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Κόντρα δίχως τέλος ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ για το Σκοπιανό

Κόντρα δίχως τέλος ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ για το Σκοπιανό

Συνεχίζεται ο “πόλεμος” της κυβέρνησης – ΝΔ που ξεκίνησε με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τα ΝΕΑ. Το πρωτοσέλιδο έκανε λόγο για «συναλλαγή» του Βερολίνου με τον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τις συντάξεις και το Σκοπιανό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα η υπόσχεση της Γερμανίας προβλέπει αναβολή στις περικοπές συντάξεων με αντάλλαγμα την επίλυση του ονοματολογικού της πΓΔΜ.

Κυβερνητικές πηγές: “Η ΝΔ αρνείται να κατανοήσει ότι πρόκειται για αποκύημα φαντασίας

“Επειδή η ΝΔ αρνείται να κατανοήσει πως πρόκειται για αποκύημα φαντασίας και όχι ρεπορτάζ, ας ρωτήσει τον κ. Μαρινάκη μήπως και πειστεί” αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» που επικαλείται η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ διατύπωσε το ερώτημα αν η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων, μιας υποχρέωσης που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της».

Πηγές ΝΔ: “Επαναλαμβανόμενη χυδαιότητα”

Νωρίτερα πηγές της ΝΔ απάντησαν σε άλλο σχόλιο των κυβερνητικών πηγών λέγοντας τα εξής: «Θα ήταν ανάξια σχολιασμού η επαναλαμβανόμενη χυδαιότητα των κυβερνητικών πηγών εάν το δημοσίευμα δεν αφορούσε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα.

Επαναλαμβάνουμε το ερώτημα: Διαπραγματεύεται μυστικά ή όχι η κυβέρνηση λύση για παραχωρήσεις στο Σκοπιανό με στόχο να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων; Mίας υποχρέωσης δηλαδή που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της. Ναι ή όχι; Με όση χυδαιότητα και αν περιβάλλουν το λόγο τους δεν μπορούν να κρύψουν από τους Έλληνες ότι δεν απαντούν».

Διαβάστε το χρονικό της κόντρας για το Σκοπιανό εδω

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις