Πολιτική

Κοσμικό και πολιτικό γεγονός η κοπή της πίτας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο [pics]

Το μισό υπουργικό συμβούλιο ήταν στην κοπή της πίτας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο. Ήταν όμως και ηθοποιοί, στρατιωτικοί αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην Αρχιεπισκοπή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που παραδοσιακά γίνεται στις 29/12 βρέθηκαν εκτός από τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. Επίσης, πολιτικοί, όπως ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, η Αννα Διαμαντοπούλου αλλά και η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου. Διακρίναμε επίσης βουλευτές όπως η Εύη Καρακώστα, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και τον ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη. Για την ιστορία, το φλουρί κέρδισε ο Κώστας Σκανδαλίδης.

koph koph koph koph koph koph koph koph koph koph koph koph koph koph koph

πηγη φωτο: Eurokinissi

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ