Site icon NewsIT

Κουμουτσάκος: Θα συνεχίσω να υπηρετώ την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όπως έκανα όλα μου τα χρόνια

26.04.2023 | 13:25
Κουμουτσάκος: Θα συνεχίσω να υπηρετώ την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όπως έκανα όλα μου τα χρόνια

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος δεν άρχισε μόνο την προεκλογική του εκστρατεία ως υποψήφιος του Βόρειου Τομέα Αθηνών από την πόλη του, την Κηφισιά. Δεν ήταν μόνο ότι εκατοντάδες Κηφισιώτες έσπευσαν να δώσουν το παρόν τους στο Μουσείο Γουλανδρή για να ακούσουν την ομιλία του μαζί με τους δυο μονομάχους για τον Δήμο Κηφισιάς, τον νυν δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο και τον δυναμικά ανερχόμενο Βασίλη Ξυπολυτά.

Ήταν και η μαχητική ομιλία του Γιώργου Κουμουτσάκου που εντυπωσίασε τον κόσμο. Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε να συστρατευθεί στην προσπάθεια της κυβέρνησης και της παράταξης να κρατηθεί η Ελλάδα όρθια, περήφανη, διεθνώς ακτινοβολούσα και εσωτερικά ευημερούσα.

«Δέσμευσή μου είναι να υπηρετήσω έντιμα τις αρχές και τις αξίες τις οποίες σήμερα μοιράζομαι μαζί σας», είπε και πρόσθεσε με νόημα: «Αυτή την καταπληκτική ισορροπία τού να είμαστε πατριώτες αλλά όχι εθνικιστές. Δημοκράτες αλλά και με σεβασμό στο νόμο και στην τάξη. Ευρωπαίοι αλλά όχι και υποταγμένοι στις επιλογές της Ευρώπης.
Λαϊκοί άνθρωποι αλλά όχι λαϊκιστές. Φιλελεύθεροι αλλά ποτέ κοινωνικά ανάλγητοι. Μετριοπαθείς, αλλά χωρίς να υποτασσόμαστε συνειδητά στη γοητεία των άκρων.

Και αυτή την παράταξη θα συνεχίσω να υπηρετώ, όπως έκανα όλα μου τα χρόνια…»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version