Site icon NewsIT

Κόβουν το φαγητό από τους φοιτητές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

24.09.2015 | 17:38
Φωτό από το newsit.gr

Φωτό από το newsit.gr

Κομμένο απο σήμερα το φαγητό για τους φοιτητές που φιλοξενούνται στην εστία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της φοιτητικής λέσχης η σίτιση θα γίνεται πλέον απο το κτίριο της λέσχης στην οδό Πατησίων.

Η απόφαση της διοίκησης της λέσχης κοινοποιήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων της εστίας με τους οικότροφους φοιτητές να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για αυτή την εξέλιξη που τους αναγκάζει να τρώνε εκτός του σπιτιού τους,όπως λένε χαρακτηριστικά.

Στη φοιτητική εστία του ΟΠΑ στεγάζονται περισσότεροι απο 120 φοιτητές,εκ των οποίων οι περισσότεροι προέρχονται απο την επαρχία και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και το ενα πιάτο φαγητό τους δίνει τη δυνατότητα να συνεχίζουν τις σπουδές τους.
Η διοίκηση του πανεπιστημίου έχει προτείνει ως εναλλακτική λύση τη σίτιση των οικότροφων φοιτητών απο τη λέσχη του πανεπιστημίου την ώρα που τα παιδιά ζητούν την παρέμβαση της νέας ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας προκειμένου να μπορούν να τρώνε μέσα στην εστία.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version