Site icon NewsIT

Κουβέλης: Η κίνηση των “58” είναι με τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ

29.01.2014 | 22:06
Κουβέλης: Η κίνηση των “58” είναι με τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ

“Δεν ζητάμε εκλογές, ζητάμε αλλαγή πολιτικής”, εξήγησε ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του “ΣΚΑΪ” για τη δημοσιονομική προσαρμογή, ενώ σχολίασε εκτενώς και την κίνηση των “58”.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΑΜΡ: “Η χώρα δεν έχει βγει από την κρίση. Πρέπει να γίνουν πολλά και πρέπει να αλλάξει η ασκούμενη πολιτική. Πρέπει να χαλαρώσει η δημοσιονομική προσαρμογή, να χρηματοδοτηθεί η αγορά και αυτό έχει μεγάλη σημασία για την αντιμετώπιση της μεγάλης πληγής, που είναι η ανεργία. Δεν ζητάμε εκλογές, ζητάμε αλλαγή πολιτικής”. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποχώρηση του κόμματός του από την κυβέρνηση συνεργασίας: “Δεν μετανιώσαμε που συμμετείχαμε στην κυβέρνηση. Αλλά θα ήταν λάθος να μείνουμε, όταν βλέπαμε ότι επικρατεί το μονοκομματικό στοιχείο.
Γιατί να ψηφίσουμε το νομοσχέδιο για την ΑΔΜΗΕ, όταν είχαμε ψηφίσει ότι θα απελευθερωθεί η ηλεκτρική ενέργεια, αλλά δεν πουλιέται; Άλλα είχαμε συμφωνήσει, άλλα έγιναν…”.

Ο κ. Κουβέλης σχολίασε, μεταξύ άλλων, και τις δημοσκοπήσεις, επισημαίνοντας ότι: “Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δείχνουν τη ΔΗΜΑΡ να μπαίνει στη Βουλή. Αξιολογούμε τα αποτελέσματα και θέλουμε μεγαλύτερα, τόσο στις δημοσκοπήσεις, όσο και στις εκλογές”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήκωσε το… γάντι η ΔΗΜΑΡ: Εντάσσεται στους Σοσιαλιστές – Δημοκράτες

Φύτεψε την… Ελιά με βολές προς ΣΥΡΙΖΑ και Κουβέλη ο Βενιζέλος

Κουβέλης: Την κεντροαριστερά του ΠΑΣΟΚ δεν την έχει ανάγκη ο τόπος

Σε ποιους απηύθηνε ανοιχτό κάλεσμα συμπαράταξης ο Κουβέλης

Ξέσπασε “πόλεμος” ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version