Πολιτική

Κουβέλης στην Κ.Ο.:”Αν δεν υπάρξει διαφοροποίηση στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πάμε για εκλογές”

Ούτε 10 λεπτά δεν κράτησε η ομιλία του Φώτη Κουβέλη στην Κ.Ο του κόμματός του. Ωστόσο έδωσε το σύνθημα των εκλογών. Διαβάστε λεπτό προς λεπτό την ομιλία του.

ΩΡΑ 13.20 Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την εντολή διακυβέρνησης και την μετέτρεψε σε προεκλογικό του διήμερο. Είναι φανερό ότι επείγονται για εκλογές και απλώς δεν το λένε αλλά όλοι το καταλαβαίνουν. Αν δεν υπάρξει διαφοροποίηση στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πάμε για εκλογές.

ΩΡΑ 13.19 Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι σε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ Η ΔΗΜΑΡ Δεν θα συμμετέχει

ΩΡΑ 13.18 Να τελειώνουμε με παραμύθια και με όλους εκεινους που νομίζουν ότι η πολιτική είναι συνώνυμο της προσωπικής φιλοδοξίας. Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θελει να συμμετέχει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει εκλογές.

ΩΡΑ 13.17 Καλούμε όλες τις δυνάμεις να ανταποκριθούν με συναίσθηση της ευθύνης τους στον τόπο.

ΩΡΑ 13.16 Προτείναμε οικουμενική κυβέρνηση που να σέβεται το αποτέλεσμα της λαϊκής ετυγμηγορίας. Που θα κρατήσει την χώρα στο ευρω και θα ξεκινήσει την σταδιακή απαγκρίστρωση από το Μνημόνιο.

ΩΡΑ 13.14 Δεν θέλω να πρτρέξω. Εμείς σεβόμαστε τους δημοκρατικούς θεσμούς και περιμένουμε μεχρι την τελευταία στιγμή να αποδείξουν όλοι ότι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών.

ΩΡΑ 13.13 ΑΡΧΙΣΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΕΛΚ υιοθέτησε την Διακήρυξη για την Ευρωπαϊκή Άμυνα που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν τη Σύνοδο της ΕΕ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να διασφαλίσει την ίση μεταχείριση των κρατών μελών που έχουν ήδη επιτύχει με συνέπεια τον στόχο του 2% για αμυντικές δαπάνες
Η συνεδρίαση του ΕΛΚ
Χαμός με Σκέρτσο, Φάμελλο και Τσακαλώτο στη Βουλή: «Εγώ δεν θα καθόμουν με Τσίπρα στο ίδιο τραπέζι το βράδυ εκείνο στο Μάτι» – «Άντε φύγε από εδώ»
Ο υπουργός Επικρατείας έδειξε από το κινητό του τηλέφωνο τη φωτογραφία με την σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο πρώην πρωθυπουργός το μοιραίο βράδυ στο Μάτι
Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος μιλά στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης
Κυβέρνηση για «Εστία» σχετικά με το e-mail Τριαντόπουλου: Βαθιά παραπλανητικό το δημοσίευμα, διαστρεβλώνει την αλήθεια
«Το mail δεν αναφέρει οτιδήποτε για εντολή. Είναι το ζήτημα της εκ των υστέρων χρηματοδότησης των όσων κατέβαλε η Περιφέρεια» σημείωσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Χρήστος Τριαντόπουλος