Πολιτική

Κουβέλης: Την κεντροαριστερά του ΠΑΣΟΚ δεν την έχει ανάγκη ο τόπος

Ολοκληρώθηκε το βράδυ η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, η οποία ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία την εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την τακτική του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών.

Στη δευτερολογία του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, αναφερόμενος στο θέμα των εξελίξεων στον χώρο της κεντροαριστεράς, απάντησε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας: «Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, εν τη ρύμη του εκνευρισμού του, το ομολόγησε: ψηφίστε, είπε, το μοντέλο της κεντροαριστεράς που σας υποδεικνύω για να μην απονομιμοποιηθεί η στρατηγική της χώρας. Δηλαδή, ψηφίστε την κεντροαριστερά του ΠΑΣΟΚ για να στηρίξετε την κυβέρνηση των συγκεκριμένων λογικών και επιλογών. Αυτή την κεντροαριστερά δεν την έχει ανάγκη ο τόπος», κατέληξε.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατέστησε σαφές ότι η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει να έχει διακριτό πολιτικό ρόλο και σχετικά με το θέμα της συγκρότησης του προοδευτικού πόλου, επισήμανε ότι η ΕΕ του κόμματος θα ολοκληρώσει στον συντομότερο δυνατό χρόνο τις αναγκαίες διαβουλεύσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι τις όποιες αποφάσεις θα κληθεί να λάβει ως τελικός κριτής η ΚΕ του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΣΟΚ: “Φρένο” στα σχέδια των “58”

Σε ποιους απηύθηνε ανοιχτό κάλεσμα συμπαράταξης ο Κουβέλης

Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ σε δυο νέες δημοσκοπήσεις – «Όχι» σε πρόωρες εκλογές

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης