Site icon NewsIT

Κράξιμο Παπαδημούλη για το διορισμό του συζύγου της Καφαντάρη

09.01.2016 | 12:06
Κράξιμο Παπαδημούλη για το διορισμό του συζύγου της Καφαντάρη

Αντιδράσεις ακόμη και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η απόφαση να διοριστεί σε ΔΕΚΟ "φάντασμα" ο σύζυγος της βουλευτή Χαρά Καφαντάρη. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μέσω twitter, μίλησε για λάθος σήμα από πλευράς κυβέρνησης.

Σάλος προκλήθηκε την Παρασκευή (08.01.2016) όταν αποφασίστηκε να τεθεί επικεφαλής της ΔΕΚΟ “Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων Α.Ε.” ο σύζυγος της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη, με απόφαση του υπουργού Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη. Η συγκεκριμένη ΔΕΚΟ είχε συσταθεί για να συμμετάσχει στην κατασκευή αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από την Τουρκία στην Ελλάδα, έργο όμως που έχει “παγώσει”.

Φαίνεται όμως ότι στον διορισμό του Αργύρη Αργυρίου δεν προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μόνο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ευρωβουλευτή του κόμματος Δημήτρη Παπαδημούλη να εκφράζει την αντίθεσή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Αφού πρώτα επιτέθηκε σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ γράφοντας πως “ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι πρωταθλητές στο ρουσφέτι, τα σκάνδαλα κ την αναξιοκρατία στην διοίκηση” στη συνέχεια ζήτησε να μην τους δίνονται… “πατήματα” “να το παίζουν κήνσορες”.

“Η χώρα χρειάζεται αξιοκρατία στην στελέχωση της διοίκησης. Η επιλογή συγγενών πολιτικών προσώπων, ακόμη κ όταν είναι άξια, δίνει λάθος σήμα”, τόνισε.

“Ο σύζυγός μου είναι άνθρωπος της επιστήμης, της κοινωνίας, έχει μία συγκεκριμένη επαγγελματική πορεία και αναγνωρίστηκε από τον υπουργό” ήταν η αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version