Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Κρατηθείτε γερά. Αρχισαν οι μεταρρυθμίσεις …

Κρατηθείτε γερά. Αρχισαν οι μεταρρυθμίσεις …

Αμαν, αμάν τί μεταρρυθμιστικός οίστρος κι΄αυτός. Ηταν να μην πάρει μπρος η κυβέρνηση. Τώρα που ξεκίνησε τίποτα δεν τη σταματά. Κι΄ αν είναι σημαδιακές οι αλλαγές που προωθούν δύο υπουργεία, ζήτω ο κρατισμός, ζήτω η παλαιοκομματική αντίληψη, ζήτω …που καήκαμε.

Ο πρώτος που “χτύπησε” και μάλιστα πολύ δυνατά με όπλο τον κρατισμό είναι ο κύριος Κατρούγκαλος.

Ο κύριος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου προωθεί μία μεταρρύθμιση, νααα με το συμπάθειο! Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι εγώ ο Κάλχας δεν έχω ξαναδεί τόσο ριζοσπαστική μεταρρύθμιση.

Οπως είπε ο κύριος καθηγητής θα μονιμοποιήσει στο Δημόσιο 40.000 υπαλλήλους. Εύγε κύριε Κατρούγκαλε. Το διεφθαρμένο, πολυπληθές και παραχαϊδεμένο από τους πολιτικούς Δημόσιο μας έστειλε στα τάρταρα, αυτό φροντίζετε να διογκώσετε.

Τελικά οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τα αγαπημένο πελατάκια όλων των κομμάτων. Κύριε Κατρούγκαλε μήπως υπάρχει και καμία θεσούλα μάντη για εμένα. Καλό θα σας κάνει. Την ώρα που άλλοι πήγαιναν σε καφετζούδες και μάλιστα ακριβές στο Κολωνάκι, εσείς θα έχετε τον προσωπικό σας μάντη. Για σκεφτείτε το λίγο.

Και η δεύτερη μεταρρύθμιση που με άφησε με το στόμα ανοιχτό (ακόμα και τώρα αδυνατώ να το κλείσω λες και έπαθα αγκύλωση από τον τεράστιο θαυμασμό) μας τη γνωστοποίησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας που είπε πως θα καταργηθούν όλες οι διατάξεις για τους αιώνιους φοιτητές.

Εύγε κύριε Χασάπη μου. Σας ευχαριστώ και προσωπικά, αφού τρεις χιλιάδες χρόνια τώρα παλεύω να πάρω το πτυχίο της μαντικής, αλλά όλο και κάποιος ζηλόφθονος καθηγητής με κόβει. Χάρη σε εσάς ελπίζω να είμαι πτυχιούχος, ενώ οι προηγούμενοι κομπλεξικοί με τις μεταρρυθμίσεις ήθελαν να με πετάξουν έξω.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε