Site icon NewsIT

Κρίσιμη συνάντηση της ΚΕΔΕ για το μέλλον των δημοτικών υπαλλήλων – Αποκλεισμένο το ΥΠΟΙΚ από δημοτικούς αστυνομικούς

15.07.2013 | 17:22
Κρίσιμη συνάντηση της ΚΕΔΕ για το μέλλον των δημοτικών υπαλλήλων – Αποκλεισμένο το ΥΠΟΙΚ από δημοτικούς αστυνομικούς

- Σε εξέλιξη η συνάντηση της ΚΕΔΕ με Στουρνάρα, Μητσοτάκη, Μιχελάκη - Δημοτικοί αστυνομικοί έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών - Τι είπε ο Βενιζέλος στην αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ - Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO του Newsit

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η συνάντηση που έχει αυτήν την ώρα η ΚΕΔΕ στο υπουργείο Οικονομικών με τον Γιάννη Στουρνάρα, καθώς και τους υπουργούς Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που άρχισε στις 4 μ.μ., είναι το θέμα των δημοτικών αστυνομικών, αλλά και των σχολικών φυλάκων για τους οποίους αναμένεται να γίνουν διορθώσεις στο πολυνομοσχέδιο, μετά τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας σήμερα το πρωί (διαβάστε περισσότερα εδώ). 

Έξω από το υπουργείο Οικονομικών έχουν συγκεντρωθεί περίπου 200 δημοτικοί αστυνομικοί.

Συνάντηση ΚΕΔΕ – Βενιζέλου

Νωρίτερα, η αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ συναντήθηκε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραδέχτηκε σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση, προβλήματα τα οποία, όπως είπε, άλλοτε είναι ουσίας και άλλοτε αλληλοκατανόησης.

Επισήμανε, ωστόσο, ότι “η μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση είναι μια ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας”.

Από τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου προκύπτει ότι η ΚΕΔΕ παραμένει στις θέσεις της και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε να τις μεταφέρει στον πρωθυπουργό, ενώ δεν απέκλεισε και νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ακόμα και αύριο, προκειμένου, όπως είπε, “να βρούμε κοινά αποδεκτές, εφαρμόσιμες, δημιουργικές λύσεις”.

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε επίσης ότι “οι ημέρες της συζήτησης στη Βουλή του νομοσχεδίου θα είναι παραγωγικές και γόνιμες. Ο διάλογος δεν τελείωσε σήμερα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζουν αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο για εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες

Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο – Μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ ΟΤΑ – Ένταση νωρίτερα όταν έφτασαν με τις μοτοσικλέτες τους στο Μαξίμου

Στο Δικαιοσύνης και το Δημόσιας Τάξης οι Δημοτικοί Αστυνομικοί – Πήραν διαβεβαίωση ότι δεν κινδυνεύουν με απόλυση

72 ώρες – φωτιά για την κυβέρνηση – Στους δρόμους οι εργαζόμενοι 

Ψάχνουν τη “χρυσή τομή” για τους δημοτικούς αστυνομικούς – Task force θα βρει πού θα “κινηθούν” 

Ομάδα εργασίας αναλαμβάνει την κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version