Site icon NewsIT

Κρύβουν και άλλες εκπλήξεις τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

08.01.2015 | 11:30
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνεχίζετε με έντονο ρυθμό ενόψει εκλογών ο αγώνας δρόμου της συμπλήρωσης των "γαλάζιων" ψηφοδελτίων τα όποια οι πληροφορίες θέλουν να ανακοινώνονται αύριο Παρασκευή.

Από τις εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής είναι η κάθοδος της Άντζελας Γκερέκου στην Κέρκυρα ενώ μεγάλο βάρος δίνεται πλέον στην ένταξη πολλών αυτοδιοικητικών στελεχών τα όποια δοκιμάστηκαν πρόσφατα στις αυτοδιοικητικές εκλογές με επιτυχία και έχουν νωπή την επιδοκιμασία των πολιτών.

Ως… επτασφράγιστο μυστικό κρατάται το ψηφοδέλτιο Επικρατείας το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου. Σίγουροι μέχρι στιγμής για τη συμμετοχή τους στο Επικρατείας θεωρούνται οι τρεις στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού Δ. Σταμάτης, Χρ. Λαζαρίδης και Στ. Παπασταύρου.

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες θέλουν τον Β. Οικονόμου πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ να έχει δεχτεί πρόταση για συμμετοχή ενώ βολιδοσκόπηση – χωρις συγκεκριμένη πρόταση- από στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού έγινε και στον Χ. Ζώη προκειμένου και εκείνος να συμπεριληφθεί στο “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο Επικράτειας.

Πληροφορίες ακόμη θέλουν την τοποθέτηση στη 12η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας την Νίκη Τζαβέλα ενώ μια θέση πρόκειται να έχει και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης. Ενώ το σενάριο συμμετοχής για τον πρύτανη του Πανεπιστημιου Αθηνών Θεόδωρου Φορτσάκη απομακρύνεται. Παρά όλα αυτά δεν αποκλείεται η συμμετοχή του στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version