Σάββατο, 17 Αυγ.
34oC Αθήνα

“Ξέφυγε” ο Άδωνις: Απορώ πώς ψήφισαν αυτούς τους μ@λ@κες – ΒΙΝΤΕΟ

“Ξέφυγε” ο Άδωνις: Απορώ πώς ψήφισαν αυτούς τους μ@λ@κες – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αέρας των Τρικάλων φαίνεται πως έδωσε ανάσα… ελευθερίας στον υποψήφιο για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος εκφράστηκε για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια.

Στο Δημαρχείο της Πύλης Τρικάλων βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.
 

Σε συνάντηση που είχε ο κ. Γεωργιάδης στο γραφείο του δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα άσκησε σκληρή κριτική  τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ”Απορώ πώς ψήφισε ο ελληνικός λαός αυτούς τους μαλάκες που αύριο κάνουν  απεργία κατά της κυβέρνησης και θα κατέβει στην απεργία και ο Τσίπρας” και πρόσθεσε “αν εκλεγώ θα πάθει ψυχολογικό ο κύριος Τσίπρας, που με μισούν, και η Γεροβασίλη με βρίζει κάθε μέρα”.

Για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και την υπόθεση Πανούση, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: “Η χώρα έχει μπλέξει και σήμερα αποδεικνύεται κάτι απίστευτο, όπου οι τρομοκράτες υπαγορεύουν στην κυβέρνηση πως θα νομοθετήσει και δεν αντιλαμβάνονται τι θα σημαίνει για τη χώρα μια “ταξιδιωτική οδηγία” από κάποια χώρα σε βάρος της Ελλάδας. Η χώρα θα βρεθεί στον ‘αέρα’”.

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στον Ξηρό και τους κουκουλοφόρους: “Δυστυχώς δεν είχαν όλοι οι Έλληνες την σοφία της Πύλης και εξέλεξαν την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα και πρέπει να την “ρίξουμε” όσο πιο γρήγορα. Αντί έργα αυτοί σκέφτονται πως θα καθίσει λιγότερες μέρες στην φυλακή ο Ξηρός και οι ομοϊδεάτες του. Όλα τα έργα έχουν σταματήσει και χιλιάδες  θέσεις εργασίας έχουν χαθεί.  Με αυτούς εγώ θέλω σύγκρουση. Είμαι Δεξιός, κάνω τον Σταυρό μου και θέλω το παιδί μου στο πανεπιστήμιο να σπουδάζει και όχι να “παίζει” ξύλο με κουκουλοφόρους. Δεν θέλω απέναντί τους να είμαι διπλωμάτης αλλά συγκρουσιακός”.
 

Πηγή: trikalanews.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε