Πολιτική

Ξεκίνησε το υπουργικό – “Κυριαρχία” του ασφαλιστικού στην ατζέντα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου. Το "φλέγον" ζήτημα του ασφαλιστικού θα βρεθεί φυσικά στο επίκεντρο της συζήτησης, ενώ περίπου στις 19:30 θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τα όσα συζητώνται.

Το ασφαλιστικό είναι το σημαντικότερο ζήτημα στην πολιτική ατζέντα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει.

Στόχος του Μαξίμου είναι φυσικά να μην υπάρξουν “απώλειες” όταν το ασφαλιστικό έρθει προς ψήφιση στη Βουλή και γι’ αυτό τον λόγο, εδώ και αρκετές ημέρες επιχειρείται… πολιτικό μασάζ στους βουλευτές της συγκυβέρνησης, ούτως ώστε να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις για την κυβέρνηση.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα