Πολιτική

Ξέσπασμα Τατσόπουλου! “Μας κυβερνούν γελοίοι, ανίκανοι και επικίνδυνοι”!

Ευθεία και δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε μέσω... Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάζει.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… επανήλθε στθις διαδικτυακές επιθέσεις.

Και συγκεκριμένα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ήταν μόλις χθες, όταν μέσω του Facebook απευθυνόταν στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντάς του πως… “τα σκ@τωσε” και σήμερα εξαπολύει νέα σκληρή επίθεση.

Στο post του αναφέρει: “Νομίζω ότι δεν υπάρχει ζωτικός πολιτικός χρόνος ούτε για υπεκφυγές, ούτε για αλληλοκατηγορίες, ούτε για εθελοτυφλίες. Απέναντι στο Μέτωπο των Σαλταρισμένων, των Ψεκασμένων και των Φασιστών, πρέπει να στηθεί αμέσως ένα ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν είναι μόνο ανίκανοι και γελοίοι. Είναι επικίνδυνοι. Οι ολέθριες συνέπειες των επιλογών τους μπορεί σε λίγες μέρες να μην είναι πλέον αναστρέψιμες. Πρέπει με κάθε νόμιμο τρόπο να τους σταματήσουμε”.

Η αναφορά του στο “μέτωπο των Σαλταρισμένων, των Ψεκασμένων και των Φασιστών” προφανώς απευθύνεται σε ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή, αφού στην αμέσωςη προηγούμενη δημοσίευσή του, ανέφερε το εξής: “ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το Νέο Μέτωπο. Τα καλύτερα παιδιά, βρε σεις. Φτου, να μην τα ματιάσω. Τα καλύτερα“.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Το τελετουργικό για την ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στις 11 το πρωί της Πέμπτης
Κατά την άφιξη του Κωνσταντίνου Τασούλα αύριο το πρωί στη Βουλή, στρατιωτικό Άγημα και στρατιωτική μπάντα θα αποδώσει τιμές και θα ανακρουστεί ο εθνικός ύμνος
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας
Νίκος Ρωμανός: «Πυρά» σε ΠΑΣΟΚ για «συριζοποίηση» μετά από ανακοίνωση της νομαρχιακής Ζακύνθου «να πάρουν οι πολίτες τον νόμο στα χέρια τους»
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «επικροτεί τη στάση των τοπικών στελεχών του στη Ζάκυνθο που προτρέπουν τους πολίτες σε αυτοδικία;» ρωτά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ
Ο Νίκος Ρωμανός