Site icon NewsIT

«Ξεσπάθωσε» κατά Σαμαρά και Αβραμόπουλου ο Απόστολος Κακλαμάνης

27.02.2014 | 12:50
«Ξεσπάθωσε» κατά Σαμαρά και Αβραμόπουλου ο Απόστολος Κακλαμάνης

Αφορμή; Η απουσία από τη Βουλή του υπουργού Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, - και η αντικατάσταση του από τον υφυπουργό Θ. Δαβάκη - για την απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση του για τις προμήθειες στις Ένοπλες Δυνάμεις.

«Ο κ. Αβραμόπουλος μου είχε πει ότι δεν μπορούσε την προηγούμενη φορά και μου ζήτησε να καταθέσω και πάλι την ερώτηση. Και όμως δεν ήρθε ούτε σήμερα. Λυπάμαι που ο κ. Αβραμόπουλος και σήμερα δεν ήρθε να απαντήσει στην ερώτηση μου. Λυπάμαι που συνεχίζεται η απαξίωση του Κοινοβουλίου» εξανέστη ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και στη συνέχεια «τα έψαλλε» και στον κ. Σαμαρά κατηγορώντας τον πως δίνει το παράδειγμα με τις συνεχείς απουσίες του από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Ο Απ. Κακλαμάνης αφού εξέφρασε την αντίθεση του με τους χειρισμούς στη διερεύνησης των προμηθειών εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων, σημείωσε με νόημα πως στηρίζει την κυβέρνηση… «αναγκαστικά»!

«Στηρίζω αυτή την κυβέρνηση, ψηφίζω γιατί δεν θέλω να πέσει. Γιατί ξέρω τι θα ακολουθήσει και προτιμώ το μικρότερο κακό. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την κυβέρνηση» τόνισε και παράλληλα επετέθη στη Ν.Δ. και τους βουλευτές της κατηγορορώντας τους ότι με τις βολές τους κατά του Γιώργου Παπανδρέου για το θέμα των ΜΚΟ επιδιώκου να «χυπήσουν» το ΠΑΣΟΚ, τον πρώην αλλά και τον νυν Πρόεδρο.

«Αλλά εσείς χτυπάτε το ΠΑΣΟΚ που σας στηρίζει για να μη βουλιάξει η χώρα, αυτή είναι η πολιτική γραμμή σας. Σε αυτό συμπλέετε με την αξιωματική αντιπολίτευση» πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντυπωσιακό “γκελ” απο το “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη στα social media

Ο Ολυμπιακός, οι πανηγυρισμοί, το “τσάι” του Αρβανιτόπουλου κι ο Νίκος Παπανδρέου

Αλαλούμ στους κόλπους των “58” – Για τη Συνδιάσκεψη κινούνται σην Ελιά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version