Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Κύκλοι Σαμαρά στο newsit.gr: Λέει ψέμματα ο Μεϊμαράκης, δεν τηλεφώνησε ποτέ!

Κύκλοι Σαμαρά στο newsit.gr: Λέει ψέμματα ο Μεϊμαράκης, δεν τηλεφώνησε ποτέ!

Ο “πόλεμος” που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Αντώνη Σαμαρά μετά το φιάσκο και την αναβολή των εκλογών για τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας καλά κρατεί λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Ο κ. Μεϊμαράκης ουδέποτε τηλεφώνησε στον κ. Σαμαρά, αναφέρουν στο newsit.gr κύκλοι του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στα… παράπονα Μεϊμαράκη πως ενώ τηλεφώνησε στον προκάτοχό του, εκείνος δεν του “βγήκε” στο τηλέφωνο και τελικά ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ μίλησε μόνο με συνεργάτες του κ. Σαμαρά.

Σημειώνουν δε ότι αν ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήθελε να μιλήσει στον Αντώνη Σαμαρά, θα μπορούσε να τον έχει καλέσει στο κινητό του. Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση και η “απάντηση” του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στα όσα ανέφεραν κύκλοι του Αντώνη Σαμαρά στο newsit.gr, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στις 19:00. Μια συνεδρίαση στην οποία ο Αντώνης Σαμαράς δεν προτίθεται να παραστεί. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα κάνει “δεκτό” το… αίτημα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να τον στηρίξει δημόσια για να μείνει στην προεδρία του κόμματος.

Η αντίδραση των κύκλων του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έρχεται λίγες ώρες μετά τη δημόσια αντιπαράθεση Μεϊμαράκη – Γεωργιάδη για το πως κινήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά και το κάλεσμα Μεϊμαράκη στον πρώην πρωθυπουργό να διαψεύσει τα όσα είπαν “κύκλοι” του στην εφημερίδα το Έθνος και τα οποία, όπως είπε, τον ώθησαν στην απόφαση να υποβάλει παραίτηση.

Μια απόφαση που δεν απέκλεισε να την πάρει πίσω, αν ο Αντώνης Σαμαράς δημόσια δηλώσει ότι όσα ανέφεραν οι κύκλοι του στο Έθνος κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δεν τον εκφράζουν. Αν υπάρξει τέτοια δήλωση, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε πως δεν θα παραιτηθεί. “Παραιτούμαι γιατί θεωρώ ότι αυτός που με πρότεινε, όχι με διόρισε γιατί είμαι εκλεγμένος ομόφωνα από την Κ.Ο. και την Πολιτική Επιτροπή, και αφού αυτός που με πρότεινε αίρει την εμπιστοσύνη του, εγώ οφείλω με τη δημοκρατική μου ευαισθησία να υποβάλω παραίτηση. Αν ο κ. Σαμαράς, την εμπιστοσύνη του, μου την ξαναδώσει, εγώ δεν παραιτούμαι”, είπε στην εκπομπή enikos στο Star.

“Αν ο κ. Σαμαράς, όπως ζήτησα από το περιβάλλον του, είχε ξεκαθαρίσει ότι αυτή είναι μια διαρροή που δεν τον αντιπροσωπεύει, γιατί μίλησε με τον κ. Γεωργιάδη κι όχι και με εμένα; Εγώ ξέρω ότι όταν ένας πρώην πρωθυπουργός έχει πρωτοσέλιδο σε μια μεγάλη εφημερίδα, βάζει πάλι κάποιον δικό του και λέει ότι αυτό δεν τον εκπροσωπεί. Πολύ περισσότερο όταν ο θιγόμενος του το ζητεί”, είπε επίσης

Δείτε τι είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 


Real.gr ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ από realmedialive

Ο καυγάς για το… τηλεφώνημα

Τα… αίματα άναψαν όταν στη συζήτηση ζήτησε να παρέμβει ο Άδωνις Γεωργιάδης. “Εφόσον είστε ο προνομιακός συνομιλητής του κ. Σαμαρά του λέτε αύριο να διαψεύσει αυτά που είπε;”. “Είναι φίλος μου ο κ. Σαμαράς και ήταν τιμή μου που ήμουν υπουργός του όπως τιμή σας ήταν που ήσασταν πρόεδρος της Βουλής του. Δεν είναι εχθρός μας ο κ. Σαμαράς, εχθρός μας είναι ο κ. Τσίπρας” απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. “Αυτό να το καταλάβει ο κ. Σαμαράς;” απάντησε ο κ. Μεϊμαράκης. “Το ξέρει ο κ. Σαμαράς” είπε ο κ. Γεωργιάδης. “Αφού το ξέρει και δεν παίρνει εμένα τηλέφωνο και παίρνει εσάς, αύριο το πρωί που θα σας πάρει του λέτε να κάνει μια διάψευση;” διερωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης.

“Εγώ τον πήρα. Όπως μπορείτε να τον πάρετε και εσείς”, απάντησε ο κ. Γεωργιάδης. “Ωραία. Μπορείτε να τον πάρετε να κάνει μια διάψευση;” του είπε ο κ. Μεϊμαράκης. “Δεν μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο τον κ. Σαμαρά και να λύσετε μια παρεξήγηση;” ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε την αντιπαράθεση των δυο ανδρών


Real.gr ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ από realmedialive

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε