Πολιτική

Κυρανάκης: Που βρίσκεται ο κ.Πετσίτης;

Που βρίσκεται ο κ. Πετσίτης, είναι το ερώτημα που έθεσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον Alpha 989.

O κ. Κυρανάκης τόνισε πως «μου κάνει εντύπωση η αφωνία του κ. Πετσίτη. Για ποιο λόγο δεν έχει κάνει έστω μία δήλωση όλες αυτές τις μέρες; Όλα τα κανάλια, τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες ασχολούνται μαζί του και εκείνος δεν τοποθετείται. Πού είναι ο κ. Πετσίτης; Βρίσκεται στην Ελλάδα; Βρίσκεται στο εξωτερικό;»

Στη συνέχεια ο κ. Κυρανάκης τόνισε πως«υπάρχουν 120 εκατ. ευρώ “κανόνι” από την εταιρεία του κ. Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ και το ελληνικό Δημόσιο. Την ίδια ώρα, η εταιρεία Λαυρεντιάδη δίνει 200.000 ευρώ στον συνεργάτη του υπουργού Νίκου Παππά, τον κ. Πετσίτη. Ακόμη δεν έχουμε πάρει απάντηση για το ποιες υπηρεσίες προσέφερε στον κ. Λαυρεντιάδη και ποιες εντολές μετέφερε στη ΔΕΠΑ”.

“Αν ισχύουν αυτά που διαβάζουμε, ότι λειτουργούσε ο κ. Πετσίτης κατ’ εντολήν του κ. Παππά και έκανε deal με τον κ. Λαυρεντιάδη, μιλάμε για ένα τεράστιο σκάνδαλο εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου» τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Πετσίτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1