Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης για Ουκρανία: Τώρα η Ρωσία πρέπει να ανταποκριθεί

Με μια ανάρτηση στο X ο πρωθυπουργός σχολίασε τις εξελίξεις, μετά τη συμφωνία Ουκρανίας - ΗΠΑ

«Χαιρετίζω την πρόοδο που σημειώθηκε σήμερα στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ουκρανίας και την ανακοίνωση μιας προτεινόμενης εκεχειρίας» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το βράδυ της Τρίτης (11/3/25).

«Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προς μια συνολική, δίκαιη και διαρκή ειρήνη για την Ουκρανία» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Χ.

«Τώρα η Ρωσία πρέπει να ανταποκριθεί» κατέληξε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στη συμφωνία Ουκρανίας – ΗΠΑ, που επετεύχθη νωρίτερα την Τρίτη (11/3/25).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα